SAMSUNG C650 VS B750 40'-παλιά vs νέας

smerliao

New member
29 January 2010
23
επειδή το budget φτάνει μέχρι εκεί που κυμαίνονται οι 2 τηλεοράσεις τώρα, τι άποψη έχετε?

ευχαριστώ....

Χμμμ...ο νέος είναι ωραίος, αλλά κι ο παλιός είναι αλλιώς!
Εγώ θα πήγαινα για την νέα...ήδη οι B650 και 750 είχαν ελάχιστες διαφορές (μόνο τα 100Hz έναντι 200 νομίζω είχαν ουσιαστικά)...
Τώρα η νέα σειρά 6 όλο και κάτι καλύτερο θα φέρνει, ειδικά σε πράγματα που ταλαιπωρούν τους χρήστες των σειρών B, όπως:
Aspect Ratio fix, DTS sound, PVR mode κλπ....τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε μόνοι μας και έχει λύσει σε κάποιο βαθμό το samygo project, αλλά η μαμά Samsung κάνει την Κινέζα!

Και από εμένα c650. Τα 200Hz δεν σου έδιναν πολλά παραπάνω για να τα πληρώσεις. Διαφορετικά μπορείς να πας στην c750 που τα 200Hz χρειάζονται καθώς είναι και 3D ready.

Το 40” σίγουρα σου κάνει??? Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...

Last edited:
Και από εμένα c650. Τα 200Hz δεν σου έδιναν πολλά παραπάνω για να τα πληρώσεις. Διαφορετικά μπορείς να πας στην c750 που τα 200Hz χρειάζονται καθώς είναι και 3D ready.

Το 40” σίγουρα σου κάνει??? Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...
σωστός... δεν το ειχα διαβασει αυτό...
λοιπόν το budget θα ηταν 1000 αλλα μάλλον θα χρειαστώ και έπιπλο ή σκεφτομαι να την βάλω και στον τοιχο, οπότε θέλω να είναι όλα μαζί στο 1000.
απόσταση, στο σπίτι που μετακομίζω και αν τη βάλω στη γωνία που θέλω, θα είναι περίπου 3 με 3,5 μετρα...
χρήση είναι, tv, δορυφορικά και ταινίες από Η/Υ και γιάυτο με ενδιαφέρουν μοντελα που έχουν θυρα δικτύου. κοιτούσα εδώ και μήνες την Β650 και Β750 αλλά είπα να περιμένω τις καινούργιες και προέκυψε και η μετακομίση.
Τώρα βέβεα βλέπω ότι υπάρχουν και sony με αντίστοιχες λειτουργίες...
άρα, απο samsung προτείνεται την c650. απο άλλα μοντέλα υπ´τχει κάτι να πάω να το δω?

ευχαριστώ και πάλι....