samsung d8000 46' ή LG lw 980s 46'

spiros64

New member
14 January 2008
58
Εδώ και καιρό θέλω να πάρω μία 46άρα. Μετά από πολλές ώρες διάβασμα και ψάξιμο κατέληξα ανάμεσα σε αυτές Samsung d8000 & lg lw 980. Την πρώτη την έχω δει πολλές φορές αλλά όχι την δεύτερη και από ότι φαίνεται θα αργήσουμε να την δούμε ζωντανά (είμαι από Ξάνθη και είναι κομματάκι δύσκολα να την δούμε εδώ ) . Η χρήση θα είναι πιο πολλή τηλεοπτικό πρόγραμμα- Νόβα κλπ ( 90%)μια και θα μπει στο σαλόνι. Για έργα υπάρχει και προβολέας οπότε το μόνο που μένει να βλέπουμε είναι καμιά ταινία 3D (10%). Να μην ξεχάσω θέλω να είναι και όμορφη λεπτή κτλ κατ´ εντολήν άνωθεν ξέρουν οι παντρεμένοι !!!!!

Η D8000 για την χρήση που την θέλεις είναι από τα καλύτερα μοντέλα.''Ξέχασε'' την lw980.Στην ίδια τιμή περίπου αλλά πολύ καλύτερες της είναι οι EX,HX720 αλλά και η HX820 της Sony.Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία εικόνας της D8000,συνεπώς και ο scaler είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις!

Βασικά 1800 euro για LG δεν θα έδινα ούτε με σφαίρες ! Γενικός 1800 euro είναι πολλά για 46άρα τηλεόραση ! Σε led-lcd σου προτείνω να πας σε samsung ή sony και σε πλάσμα σε panasonic ! και βασικά αν είναι να πάρεις 46άρα μην δόσεις πάνω από 1500 euro και πολλά είναι ! Μπορείς να δεις την samsung 46D6530 με 1250 euro ή την 46D7000 στα 1400 euro με 2 ζευγάρια γυαλιά δώρο ! Η D7000 και D8000 είναι ίδιες ακριβώς απλά έχουν διαφορετικό πλαίσιο.

Απάντηση: Re: samsung d8000 46' ή LG lw 980s 46'

Βασικά 1800 euro για LG δεν θα έδινα ούτε με σφαίρες ! Γενικός 1800 euro είναι πολλά για 46άρα τηλεόραση ! Σε led-lcd σου προτείνω να πας σε samsung ή sony και σε πλάσμα σε panasonic ! και βασικά αν είναι να πάρεις 46άρα μην δόσεις πάνω από 1500 euro και πολλά είναι ! Μπορείς να δεις την samsung 46D6530 με 1250 euro ή την 46D7000 στα 1400 euro με 2 ζευγάρια γυαλιά δώρο ! Η D7000 και D8000 είναι ίδιες ακριβώς απλά έχουν διαφορετικό πλαίσιο.

Συμφωνω 100%.

εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα λεφτούλια σου μέχρι το νέο έτος μπάς και ξεπεταχτεί passive 3D απο καμιά σοβαρή εταιρία που να μπορεί να συνδυάσει και το σοβαρό 2D μαζί!

Η βοήθεια που μου προσφέρατε ήταν σημαντική και σας ευχαριστώ όλους. πήρα την απόφασή μου και σήμερα παρήγγειλα την d8000 46' αφού ταλαντεύτηκα αρκετά ανάμεσα στην d8000 και vt30, τελικά κατέληξα στην πρώτη γιατί το σαλόνι μου είναι αρκετά φωτεινό αλλά και λόγο ντιζάϊν.

Απάντηση: Re: samsung d8000 46' ή LG lw 980s 46'

Η D8000 για την χρήση που την θέλεις είναι από τα καλύτερα μοντέλα.''Ξέχασε'' την lw980.Στην ίδια τιμή περίπου αλλά πολύ καλύτερες της είναι οι EX,HX720 αλλά και η HX820 της Sony.Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία εικόνας της D8000,συνεπώς και ο scaler είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις!

Δεν νομιζω να ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.

Τα παραπονα για τα κολληματα στην κινηση στο αντιστοιχο νημα εχουν αρχισει και αυξανονται επικινδυνα. Κατι απαραδεκτο για τοσο ακριβη τηλεοραση και μαλιστα edge LED.

Με κλειστό το motion interpolation γίνονται τα παράπονα.Είπα ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα.Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν απενεργοποιήσεις τα πάντα θα δείχνει σωστά.

Έχω μπροστά μου αυτή την στιγμή μια 46C750.Με το motion plus στο τυπικό έχει σπασίματα.Στο ''καθαρή εικόνα'' δεν έχει όμως απολύτως κανένα πρόβλημα.Εάν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι τα προβλήματα αναφέρονται,όταν έχεις το motion plus ανενεργό.Και μάλιστα είχαμε κάνει και μεγάλη συζήτηση,για το ποιός ο λόγος να αγοράσεις μια τέτοια τηλεόραση και να έχεις τα ''βοηθήματα'' ανενεργά!

Nαι ρε yperion εγώ ο ίδιος την έχω κράξει πολλές φορές γιατί θέλω το motion plus κλειστό αλλα κλειστό μου κάνει σπασίματα σε αθλητικά προγράμματα και μόνο όταν έχω το motion plus ανοιχτό παίζει ένταξη. Αν και πιστεύω αργά η γρήγορα θα το διορθώσουν με κάποιο firmware. Πάντως να τονίσω σε ταινίες που βλέπω και σε gaming χωρίς motion plus δεν κάνει το παραμικρό κώλυμα, μονο σε αθλητικά προγράμματα και ειδικά σε μπάσκετ ! Δεν ξέρω γιατί αλλα κάτι έχει με το μπάσκετ !