Samsung f5500 ή f6100 ή f6400 ή f6500 ή f6510ss ή F6670SS και γιατι?

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Επειδη ειχα την f5500 και λογο προβληματων μαλλον θα την παρει πισω η samsung και θα μου πιστωση τα λεφτα για να παρω μια αλλη σας ρωταω ποια απο τις τηλεορασεις του τιτλου θα μου προτεινατε και γιατι?
Με ενδιαφερει σε 40 ή 42 ιντσες.

Ευχαριστω πολυ.

Last edited:
f6400 απο μένα γιατί είναι το καλύτερο value for money απο όλες τις άλλες που αναφέρεις.

Τι να σου πω ρε φιλε.

Ξερω οτι η samsung οσο αφορα τις τηλεορασεις τουλαχιστον ειναι η τοπ εταιρια τηλεορασεων.

Σε lg δεν την εμπιστευομαι αλλα και σε philips ή panasonic εχω εμπειρια αλλα σε παλιες crt τηλεορασεις οχι σε νεες.

Ξερω οτι η panasonic βγαζει κορυφαιες plasma tv αλλα δεν ξερω γιατι η plasma tv σαν τεχνολογια δεν εχει προχωρησει, ουτε πουλησει οσο η lcd/led τεχνολογια και αυτο πιστευω κατι σημαινει.......

f6400 απο μένα γιατί είναι το καλύτερο value for money απο όλες τις άλλες που αναφέρεις.
Ακομα και απο την f6670ss που ειναι η τοπ απο τα μοντελα που αναφερω?

Η 6100 δεν έχει smart tv και έχει επεξεργαστή Novatek , από 6400 έχουν όλες επεξεργαστή MSTAR X12 και smart ενώ το πάνελ της συγκεκριμένης έχει μια σειρά LED , από 6500 και πάνω το πάνελ έχει δυο σειρές LED υπάρχει δορυφορικός δέκτης ενώ οι διαφορές είναι σχεδιαστικές πχ. η 6510 είναι ασημί με λευκή πλάτη , η 6670 έχει άλλη βάση κτλ.

Τοπ εταιρείες δεν υπάρχουν δεν συμφωνώ σε αυτό μαζί σου. Όλες οι εταιρείες βγάζουν καλές και κακές τηλεοράσεις. Δεν πρέπει να φανατιζόμαστε και να δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε φερέφωνα.

Last edited:
Συμφωνώ με τον Υπερίωνα. H LG, η Panasonic, η Toshiba δεν υπολλείπονται σε θέμα ποιότητας από την Samsung.

Απάντηση: Re: Samsung f5500 ή f6100 ή f6400 ή f6500 ή f6510ss ή F6670SS και γιατι?

Η 6100 δεν έχει smart tv και έχει επεξεργαστή Novatek , από 6400 έχουν όλες επεξεργαστή MSTAR X12 και smart ενώ το πάνελ της συγκεκριμένης έχει μια σειρά LED , από 6500 και πάνω το πάνελ έχει δυο σειρές LED υπάρχει δορυφορικός δέκτης ενώ οι διαφορές είναι σχεδιαστικές πχ. η 6510 είναι ασημί με λευκή πλάτη , η 6670 έχει άλλη βάση κτλ.

Τοπ εταιρείες δεν υπάρχουν δεν συμφωνώ σε αυτό μαζί σου. Όλες οι εταιρείες βγάζουν καλές και κακές τηλεοράσεις. Δεν πρέπει να φανατιζόμαστε και να δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε φερέφωνα.
Δηλαδη προτεινεις να παρω την 6510 εναντι της 6670?
Τα 600hz που εχει μονο η 6670 δεν παιζουν ρολο?
Ουτε το οτι παιρνουν πανελ πολλες μαρκες απο την samsung?

Last edited:
Έχεις ανοίξει τόσα πολλά threads για αγορά τηλεόρασης και γράφεις ακόμα 600 kHz...

Κολας μωρε σε κατι πραγματα....
Η δυναμη της συνηθειας ξερεις.
Το αλλαξα.
Ευχαριστημένος?

Όχι. Γιατί είναι 100 Hz όλη η σειρά 6 της Samsung. Έχεις ανοίξει άλλα τέσσερα σχετικά threads για αγορά τηλεόρασης. Ή δε διαβάζεις τις απαντήσεις που παίρνεις κάθε φορά ή μας κοροϊδεύεις. Για του λόγου το αληθές:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/105105-Αγορα-νεας-3d-τηλεορασης
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96506-Προτάσεις-για-3d-τηλεοράσεις-40-ιντσών-και-άνω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/97344-Ποια-samsung-3d-tv-και-γιατι
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/109387-Ψάχνω-τηλεόραση-42-ή-46-ιντσών

Last edited:
Θα συμφωνήσω με τον Link ότι μάλλον η 6400 έχει το καλύτερο value for money.

Δες πάντως και τις LG 42LA660 , Panasonic 42ET60. Η LG υπερτερεί σε θέμα smart tv και μενού/ρυθμίσεων αλλά είναι 50 Hz ενώ η Panasonic έχει 100 Hz και είναι καλύτερη σαν ποιότητα κατασκευής (πιο στιβαρή).

Για lg δεν παιρνω με την καμια γιατι εχω καει απο τις τηλεορασεις αυτης της εταιριας.

Οσο αφορα την panadonic εχω ακουσει και δει οτι εχουν τις καλυτερες plasma tv.

Για ποιο μέγεθος μιλάμε? Αν είναι να πας σε 46" ή παραπάνω ναι αξίζει , αν μιλάμε για 40-42" παρότι υπάρχει σαφώς διαφορά στην εικόνα δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Για 42' λεω γιατι παραπανω δεν χωραει στο επιπλο και ειναι περιτη..
Δλδ ακομα και η φθηνοτερη (f5500) εχει αξιολογες διαφορες;

Αν χωράει η 42U10 τότε χωράει άνετα πχ. και η 46F6400 , το πλάτος τους είναι παρόμοιο. Την F5500 δεν στην συστήνω γιατί είναι 50 Hz και με διαφορετικό τύπο πάνελ που δεν είναι της Samsung.

Η κύρια διαφορά που θα δεις θα είναι την ημέρα καθώς θα γλιτώσεις από τις ενοχλητικές ανακλάσεις , επίσης θα δεις αρκετή διαφορά σε εικόνα HD. Σε τηλεοπτικό όμως μπορεί να σου αρέσουν τα υπερκορεσμένα χρώματα της U10 και να βρεις οποιαδήποτε από τις παραπάνω χειρότερες!

ΥΓ1. Είχα και εγώ την 50U10 μέχρι πέρυσι.

Δηλαδη αυτη δεν θα την προτεινατε?
Αυτη δεν ειναι smart tv δυστυχως εεε?
Καμια σε τιμη μεχρι 700 ευρω που να ειναι και 3d αλλα και smart tv εχετε να προτεινετε?

Last edited:
σκεφτομουν μηπως την αντικαταστησω με την panasonic αλλα επειδη κατεληξα στην f6100 40' λεω να την παρω για ενα φιλο(λογο χαμηλης τιμης σε σχεση με τα αλλα μοντελα) και να μεινω εγω οπως εχει...δεν ειναι τιμια για τα λεφτα της?

Τελικα πηρα την 6670ss και εχει τα ιδια θεματακια με την f5500 οσο αφορα μερικα αρχεια mkv και την εφαρμογη youtube.