Samsung Galaxy TabPro S

Ξανά προσπάθησε από την αρχή τότε.
Ελληνική διεύθυνση η ΤΚ θα σε απορρίψει να ξέρεις.

Το έκανα και εγώ στην αρχή πριν δηλώσω την αγγλική διεύθυνση.

Sent from my iPad using Tapatalk

εγω βρηκα τελικα ενα της valueline απο Ελλαδα (δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ....) , αφου ειχα 2 αποτυχημενες αποπειρες μια απο εξωτερικο και μια απο την isystem .

Καλά που βρήκες διότι εγώ δεν και έτσι το "ξεφορτώθηκα" σε συνάδελφο στη δουλειά το Samsung:p
Καλό χρυσό αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθει στις ανάγκες και απαιτήσεις μου.

Η μια μόνο USB C είναι καρκίνωμα σε οποιαδήποτε συσκευή που θέλει να παίξει το ρόλο ως ultrabook replacment(κάκιστη η νοοτροπία της Samsung να αντιγράφει τις αθλιότητες της Apple με το MacBook 12)

Εξίσου η έλλειψη αξιόπιστης γραφιδας όπως και το μη ικανοποιητικο σε ποιοτητα πληκτρολόγιο ήταν deal breaker για συμβίωση μαζί του επι μακρο διάστημα.

Ελπίζω στην δεύτερη υλοποίηση η Samsung να διορθώσει τα αρκετά κακώς κείμενα της πρότασης της.

Η πολυ καλή αυτονομία όπως και οθόνη δεν μπορούσαν από μόνα τους να σταθούν ευτυχώς η δυστυχώς.

το εδωσες τελικα λογω usb c ? εχει βγει το καινουριο με λυμενο το προβλημα της συνδεσημοτητας και πιο δυνατο .
εχω και το πεν , μια χαρα μου φενετε εμενα παντως καλη αποκριση .
το πληκτρολογιο ειναι αν σε βολεψει , η γυναικα μου κανει δουλειες στο σπιτι με τις ωρες , καποιες φορες και ειναι υπερευχαριστημενη με το keyboard . και εγω μια χαρα γραφω τις λιγες φορες που χρειαζετε , δεν ειναι σαν του μακ μου αλλα κανεις τη δουλεια σου , για την ωρα ....

Ναι από τους βασικούς λόγους η 1 USB θύρα.
Δεν παλεύετε με τίποτα.
2-3 minimum πρέπει να έχει ένα Windows tablet που προορίζεται για παραγωγικότητα,δεν είναι iPad.
Στο πληκτρολόγιο το trackpad το βρήκα λιγότερο smooth με χειρότερη απόκριση και αίσθηση όπως και η έλλειψη backlight είναι θέμα.

Να δούμε στον διάδοχο τι βελτιώσεις/προσθήκες θα έχει κάνει η Sammy.
Σε 2 εβδομάδες θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.