Samsung h6200 vs h6400

dumakosx10

New member
5 January 2012
99
Επειδή η mediamarkt εβγαλε προσφορά την 50h6200,θα ήθελα να ρωτήσω ποιες οι διαφορές με την h6400 σε σχέση με εικόνα,λειτουργίες και απόδοση.Αμεσα απάντηση γιατί η προσφορά λήγει στις 2.Ευχαριστώ πολύ.

Την είδα και εγώ την προσφορά αλλά διάβασα πολλά εδώ μέσα και ιδίως με ένα μέλος που είχε σοβαρό πρόβλημα με αυτό το μοντέλο και η εταιρεία έκανε την πάπια και αποφάσισα να το ψάξω λίγο ακόμη το θέμα πριν κάνω καμία βιαστική κίνηση
Το πολύ πολύ στα ίδια λεφτά να πάω στην ίδια τηλεόραση αλλά σε 48 ίντσες

φιλε μου η 6200 δεν εχει μεσα 3d γυαλια, εξυπνο τηλεχειριστηριο και ειναι CMR 200 σε αντιθεση με την 6400 που ειναι 400. τα πραγματικα Hz δεν τα ξερω.
αλλα αν τα παραπανω τα παρεις εξτρα σου βγαινει ακριβοτερη απο την 6400, οποτε χτυπα την 6400 χωρις φοβο και παθος, εστω και 48.

Σ'ευχαριστώ.Και γω έτσι το σκέφτηκα και παρήγγειλα την 48 6400.Απλώς είναι σε έλλειψη και θα την παραλάβω σε 20 μέρες.Στην αναμονή λοιπόν.

Νομίζω πως εδώ μέσα διάβαζα πως η μόνη διαφορά τους είναι το τηλεχειριστήριο και τα γυαλιά
Τίποτα άλλο....
Σε θέμα εικόνας είναι ίδιες
Τα πράγματα Hz είναι επί και στις δύο
Αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ διορθώστε με

100 Hz είναι όλη η σειρά 6 , και σε εικόνα κατά 99% ίδιες είναι όλες (το 1% το βάζω γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές που οφείλονται σε διαφορετικό κατασκευαστή του πάνελ πχ. οι 48" έχουν Samsung και οι 50" έχουν AUO).

Η 6200 όμως όντως δεν έχει γυαλιά 3D και smart remote.

Έχει και κάποια λαθάκια σε ορισμένα σημεία αλλά είναι αρκετά χρήσιμο.

Πολύ σωστή πχ. η συγκεκριμένη απάντηση...

No, they have the same amount of motion blur and the same picture quality besides the 4k resolution. The CMR number is 100% marketing. They basically just increase it with every higher model, to convince you to spend more.

Όποιος παρακολουθεί το forum ξέρει ότι τα λέω αυτά για τα CMR/MCI/XR κτλ. εδώ και καιρό , πχ. στην σειρά 6 της Samsung που δίνουν παραπάνω εικονικά CMR στα πιο ακριβά μοντέλα (Η6600, 6700 κτλ) ενώ ουσιαστικά είναι ίδια σε κίνηση με την Η6200.