Οι καινουριες ακομα εχουν υψηλη τιμη. Θα πεσουν να υπολογιζεις ενα 10-20% στην κατωτατη τιμη της αγορας. Επειδη ψαχνω και γω και εχω παει και εχω δει παρα πολλα μοντελα του 2014. Εγω προσωπικα δεν τρελαθηκα απο την εικονα της 40h6400. Δεν με ενδιαφερει ομως το 3D, δεν εχω αναγκη το πιο πληρες smart tv της samsung, αλλα ουτε και το motion interpolation. Η sony 42w705b ειχε καλυτερη εικονα απο την samsung. Επισης καλη και το σημαντικοτερο παμφθηνη, ειναι η 40w605b, πραγματικη ευκαιρια εαν σε βολεβουν οι ιντσες της. Εγω τελικα ισως περιμενω για τα καινουρια μοντελα αλλα μονο εαν πεσουν οι τιμες και εχουν προσφορες. Τωρα δεν αξιζει με τιποτα να παρεις μοντελο 2015 την στιγμη που ακομα υπαρχουν μοντελα 2014 στα ραφια. Γλυκοκοιταω την Panasonic TX-50CS630. Περιμενω reviews της sony 43/50w755.
Η 43J5500 παντως που την ειδα ειχε συμπαθητικη εικονα. Παρα πολυ καλο upscaling και πολυ εντονα χρωματα. Ισως να ειχε περισσοτερο banding απο οτι θα επρεπε...αλλα δεν θα την επαιρνα σε αυτην την τιμη. Ειναι low budget τηλεοραση. Να περιμενεις τιμες επιπεδου 350 μετα απο μερικους μηνες...
Εμενα προσωπικα