Samsung HT-TZ315, ήρθε το τέλος...

jester7

New member
23 June 2008
9
Καλησπέρα και απο μένα,
είμαι κάτοχος ενος Samsung HT-TZ315, μέχρι που του έβαλα χεράκι και μάλλον ήρθε το τέλος του!
Δούλευε μια χαρά μέχρι μια μέρα που πλέον η είσοδος optical δεν ξαναδούλεψε.
Το πήγα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και ο τεχνικός μου είπε οτι μπορεί να φταίει κάποιο ολοκληρωμένο αλλά καλύτερα να το πήγαινα στην αντιπροσωπεία.
Τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία,μίλησα με κάποιον τεχνικό ο οποίος μου είπε οτι θέλανε 45Ε εργασία και άλλα 125Ε για την πλακέτα.
Ως γνήσιος Ελληνάρας, βρήκα την πλακέτα απο ένα ξένο site (με το ίδιο part number,μπλα-μπλα) με 65Ε.
Την παρήγγειλα,την έβαλα μόνος μου και τώρα δεν έχω καθόλου ήχο!
Πιθανότατα να έκανα κάποια κουταμάρα.
Τέλος πάντων, σκέφτομαι να προβώ είτε σε αγορά καινούργιου με κόστος μέχρι 300Ε ή να αγόραζα μεν ένα καινούργιο και να του κότσαρα επάνω τα ηχεία που έχω μιας και για καλαισθησία και μόνο (είναι Tall) θέλω να τα κρατήσω.
Στο manual του μηχανήματος αναφέρει οτι η συνολική ισχύς εξόδου είναι 5x166 w + 170w sub, δηλαδή 1000w.
Αν τα βάλω σε ένα άλλο all in one σύστημα, με λιγότερη ισχύ,θα παίξουν?
Η ύπαρξη optical είναι επιτακτική μιας και κοτσάρω το ps3 αλλά και το media player με τις high definition ταινίες που έχω αποθηκευμένες.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω οτι το σύστημα βρίσκετε στο σαλόνι μου και δεν το τσιτάρω ποτέ,απλά μου αρέσει που και που να απολαμβάνω κανα παιχνιδάκι ή καμια ταινία με 5.1.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και περιμένω την γνώμη σας....