Samsung htf4500

murcielago650

New member
17 May 2013
23
Καλησπερα σε ολους.Την προηγουμενη βδομαδα αγορασα απο κοτσοβολο την samsung f6400 40" και δωρο ειχε ενα home cinema,το παραπανω που αναφερω.Αν μπορει να με βοηθησει καποιος,δεν το εχω ανοιξει ακομα,ειναι σφραγισμενο,εχω ψαξει σε πολλα καταστηματα αλλα πουθενα δεν το βρηκα να δουλευει για να το δοκιμασω.Αξιζει σαν home cinema για την παραπανω τηλεοραση?Ειναι για κρεββατοκαμαρα περιπου 14 τετραγωνικων,θα εχει ομως καλη ποιοτητα ηχου?Θα εινια δυνατο?Κυριως στο subwwofer αναφερομαι?Η να το πουλησω και να κοιταξω κατι καλυτερο?Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη...

Σε ευχαριστω για την απαντηση...
Εχω δει απο κοντα το subwoofer του συστηματος hte4500 το οποιο ακουγοταν αρκετα καλα.απο φωτογραφιες και μονο εχω δει οτι τα δικα μου htf4500 εχουν διαφορετικο sub.γνωριζεις αν ειναι χειροτερο η καλυτερο?
Γενικοτερα σαν home cinema το hte4500 το λειτουργησα σε ενα καταστημα και με ικανοποιησε,ξερω οτι με το δικο μου εχουν ιδιο bluray player αλλα στα ηχεια η samsung ανακοινωνει 500 αντι για 1000 watt.Τοσο μεγαλες διαφορες εχουν και ειναι τοσο πολυ υποδεεστερο το δικο μου που εχει μιση ισχυ αποδοση????