Samsung HW-Q60C

krunar

Established Member
23 October 2007
223
Καλησπέρα σας

εχω μια UE75BU8572 τοποθετημενη σε open space σαλονι (δεν εχει πλαινους τοιχους απο καμια μερια) και σκεφτομαι να κανω μια μικρη αναβάθμιση
Δεν θέλω να δωσω πολλά οποτε σκετομουν την Samsung HW-Q60C που την βρηκα σε 1-2 review να την προτηνουν
Κυριως για ταινιες και σειρές μεσο plex και netflix. Ειτε απευθείας απο app της TV είτε μεσο chromecast

1. Τι γνώμη εχετε για τη Samsung HW-Q60C
2. εχετε κάτι άλλο να προτεινεται μέχρι 250
3. αν θέλω μετα μπορω να προσθέσω ασυρματα πισω ηχεια?
4. με το chromecast θα συνεργαστουν? πως τα συνδεω?

Ευχαριστώ ποκλυ

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Θα κοιτούσα κάποια 3.1.2 ηχομπάρα καλύτερα αντί για 3.1, ιδιαίτερα σε σαλόνι που δεν έχει πλαϊνούς τοίχους. Ας έχεις τουλάχιστον ανακλάσεις από το ταβάνι.

krunar

Established Member
23 October 2007
223
Θα κοιτούσα κάποια 3.1.2 ηχομπάρα καλύτερα αντί για 3.1, ιδιαίτερα σε σαλόνι που δεν έχει πλαϊνούς τοίχους. Ας έχεις τουλάχιστον ανακλάσεις από το ταβάνι.
thanks. το ειδα αυτο και μαλλον αξιζει να παω για την Q600c
The Q600C has two up-firing channels, so it doesn't have to downmix Atmos content into stereo like the Q60C. The resulting sound is more clear and life-like. The Q600C has a better stereo soundstage, too.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
thanks. το ειδα αυτο και μαλλον αξιζει να παω για την Q600c

Δες κάποια JBL καλύτερα γιατί είναι σε προσφορά έως και τις 31 Αυγούστου, λόγω Euro και Ολυμπιακών Αγώνων.

Θα πάρεις αρκετά καλύτερο ήχο και σοβαρό(τερο) subwoofer.

krunar

Established Member
23 October 2007
223
σε αυτο το budget, 200-300max δεν βρηκα κατι σε jbl (στο skroutz τουλαχιστον)

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Κάνε ένα τηλέφωνο πρώτα εκεί που βλέπεις «καλές» τιμές γιατί το πιο πιθανό είναι το skroutz απλά να έχει «ξεχασμένα».

Σε αυτές τις τιμές θα σου πρότεινα να δεις και να ακούσεις τι μπορεί να κάνει η Polk Signa S4. Η Q600C δεν έχει πραγματικά upfiring οδηγούς που λειτουργούν με ανάκλαση αλλά κυματοδηγούς, που φτιάχνουν ambient ήχο.

gr-feature-samsung-acoustic-beam-536431211