Samsung LE26A457C1D

ξέρετε κάποιο μαγαζί στην αθηνα να δω την γιατί στα multirama λέει ότι έχει εξαντληθεί και δεν βρήκα κάνα άλλο γνωστό στο skroutz

βρήκα την 32LG5000 στο mall έχει καμια διαφορα με την 32LG3000?? ρωτάω ώστε να παω να την δω αν είναι από κοντά! , στα χαρακτηριστικά στο site του multirama μου φάνηκαν ίδιες.

λοιπόν πήγα και την είδα , καταρχάς να πω όλα ok με το χρώμα , αλλα να σας πω την αμαρτία μου η εικόνα ήταν πολύ "πλαστική" , είδα την 32LG3000 η οποια όπως ηπα είχε πολύ πλαστική εικόνα , είδα την LE32Α336 η οποια ήταν λίγο καλύτερη και τέλος είδα μια την οποια μου πρότεινε ο υπάλληλος στο mall , την KDL-32U3000 η οποια ήταν καλύτερη από τις άλλες 2 αλλα πάλυ δεν είχε την εικόνα που περίμενα , όπως ηπα η σύνδεση είναι με component μιας και το 360 μου δεν έχει hdmi , φταίνε τα component? και πια είναι η γνώμη σας για την tv που πρότεινε ο υπάλληλος?

Last edited:
λοιπόν παίδες , πρώτα να ευχαριστήσω τον GeoGeoGeo και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που με βοήθησαν, τελικά κατέληξα στην LE32A336 , πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι η 32" μου πέσαν βαριες , κάθομαι στα 2 μετρα από την οθόνη και σε 45 λεπτά έχω ζαλιστεί , βεβαια ίσος είναι απλά μια συνήθεια ,

υγ: τα ελληνικά κανάλια είναι λογικό που είναι τόσο αισχρά έτσι?

μπορεί όντως να είναι αυτό , πάντως το 360 που σύνδεσα έδειχνε μακράν καλύτερο εκεί από τις άλλες που είδα