SAMSUNG LE26B450-Πρόβλημα οθόνης- ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

mdgeorges

New member
20 September 2009
23
Καλησπέρα, έχω μία LCD Samsung LE26B450 και εκει που έβλεπα, δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι στο κοντρόλ, άρχισε να μου βγάζει διάφορα χρώματα και νταμάκια - σαν αυτά που βγάζει η οθόνη του υπολογιστή όταν δεν είναι συνδεδεμένη με το pc- την έκλεισα, την έβγαλα από το ρεύμα και πάλι το κάνει, γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει ?

να σημειώσω την έχω σε πρίζα προστασίας ρεύματος και κεραυνών, δεν βρέχει στην Αθήνα τώρα ούτε έβρεχε και η τηλεόραση είναι καινούρια 2 μηνών!

Ευχαριστώ !

Last edited:
Σε καποια μοντέλα που είχαν Samsung PVA πανελ (όχι S-PVA) έχω υπόψη τέτοια προβλήματα.Ρώτα σε service τι προβλέπεται.
Επίσης κάνε ενα reset και ξαναβάλε όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή.

Ευχαριστώ για την ανταπόκρηση, βασικά δεν μπορει να μου εμφανίσει ούτε το menu απλώς αλλάζεις χρώματα σταδιακά!

1.JPG Αυτό βγάζει και διάφορα άλλα χρώματα

Πώς να την κάω reset? χωρις το μενου?

Mήπως πείραξες κάτι στο service menu;

δε ξερω αν πάτησα κατι κατα λαθος στο κοντρολ το θεμα ειναι οτι δεν μου εμφανιζει το μενου για να μπορεσω να το αλλαξω, πατισα παρατεταμενα το μενου απο την οθονη μηπως και επαναφερει τα χαρακτηριστικά, μου επανεφερε τον ηχο κλεισίματος που ειχα καταργήσει αλλα παλι οι εναλλαγες των χρωματων συνεχιζουν.

Την κλεινω την βγάζω απο το ρευμα την ανοιγω κι παλι μου το κανει, υπαρχει καποιος τροπος να την επαναφερω στην αρχικη της κατασταση σα reset ? (το μενου δε μου το εμφανιζει)

Ευχαριστώ!