samsung le32c630

yiannis1975

New member
5 February 2012
1
καλησπερα ειμαι κατοχος μιας samsung le32c630. Θελω να ροτησω εαν η τεχνολογια για τον διπλασιασμο των hz motion plus ( η τηλεωραση ειναι στανταρ 100hz και με το motion plus πηγαινει στα 200) ισχυει οντως. στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι μονο οταν προβαλω bluray ενεργοποιειται αυτη η τεχνολογια.αν προβαλω μια ταινια bluray κατεβασμενη απο το ιντερνετ μεσω usb θα μου αποδωσουν τα 200hz η πρεπει να ειναι μεσω συσκευης με HDMI? οι ταινιες απο το ιντερνετ που γραφουν hd η blueray ειναι οντως 1980Χ1920 ευχαριστω...

Καλησπέρα.
Η τηλεόραση χωρίς το motion plus ενεργοποιημένο είναι 50Ηz και με το πρώτο on είναι στα 100Hz.
Μάλλον τα μπέρδεψες λίγο τα πράγματα.
Τα 100Hz είναι ρυθμός ανανέωσης εικόνας, ρύθμιση της TV δηλαδή και δεν έχει σχέση το τί υλικό βλέπεις.
Με το motion plus στο on έχεις refreshing rate 100Ηz σε οτιδήποτε προβάλλεται και μη μπλέκεις αναλύσεις και bluray!
Όσο για αυτό που σου είπαν απ'την αντιπροσωπεία άστο καλύτερα άνευ σχολιασμού.
Ίσως να μην κατάλαβες και ίδιος καλά βέβαια.

Υ.Γ.: Καλώς μας ήρθες στο forum!

H τηλεόραση σου είναι στα 100 Hz (με το motion plus ενεργοποιημένο) αλλιώς στα 50 Hz.

Οι ταινίες που γράφουν 1080p/720p κτλ. πολλές φορές έχουν χαμηλότερη ανάλυση από αυτή. Δοκίμασε στο PC σου να κάνεις αναπαραγωγή και δες στον media player που χρησιμοποιείς την πραγματική ανάλυση.