Samsung LE32C650 η Sony KDL-32EX500

aristidis

Established Member
10 November 2007
178
Γλυφάδα
Ψαχνω να βρω ποια απο τις 2 TVs ειναι η καλητερη.
θα την εχω στην κρεβατοκαμαρα και θα βλεπω analogue/digea και απο usb or hard disk .avi, xvid, mkv etc.
Τι λετε ? Εχω διαβασει οτι η Sony δεν δεχεται hd αλλα μονο usb stick.
Αρης

Εγώ σου προτείνω την 650.Συνολικά είναι πιο ισορροπημένη τηλεόραση.Επίσης υπάρχει πιθανότητα να πετύχεις S-PVA panel.

Στις Samsung τα πάνελ είναι ... λοταρία. Όσο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη σειρά τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες για ένα καλύτερο πάνελ. Πάντως εγώ απόχτησα την 32C650 πριν λίγους μήνες για το υπνοδωμάτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Re: Απάντηση: Samsung LE32C650 η Sony KDL-32EX500

Στις Samsung τα πάνελ είναι ... λοταρία. Όσο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη σειρά τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες για ένα καλύτερο πάνελ. Πάντως εγώ απόχτησα την 32C650 πριν λίγους μήνες για το υπνοδωμάτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

τωρα που σε βρηκα :alberteinstein: :

1. usb περνει hard disk nfts ?
2. τι τυπους αρχεια εχεις δει ?
Αρης

οποια και να παρεις χαμενος δεν θα βγεις,απο τη μια η 650 εχει την ευκολια της πλειαδας συμβατοτητας αρχειων μεσω usb αλλά απο την αλλη η ΕΧ500 εχει και σιγουρο S-PVA χωρις λοτταρια!

οποια και να παρεις χαμενος δεν θα βγεις,απο τη μια η 650 εχει την ευκολια της πλειαδας συμβατοτητας αρχειων μεσω usb αλλά απο την αλλη η ΕΧ500 εχει και σιγουρο S-PVA χωρις λοτταρια!

Δεν υπαρχει τροπος (part no, id) να δω αν ειναι s-pva panel πρωτου την αγορασω την Samsung ?

Συγγνώμη για το hijack του thread, αλλά επειδή είμαι μεταξύ των δυο τηλεοράσεων κι εγώ, να μην ανοίγω νέο θέμα.

Να κάνω δυο ερωτήσεις για την C650.

1) Αφού συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο (home network), μπορεί να δει κανονικά τους κοινόχρηστους φακέλους των υπολογιστών και να φορτώσει τις ταινίες (με srt υπότιτλους) από εκεί χωρίς πρόβλημα, έτσι; Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και στη Sony;

2) Όταν λέμε πως το panel της είναι λοταρία, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το μάθεις ακόμη και όταν πάρεις την tv στα χέρια σου; Δηλαδή δεν φαίνεται από κάποιο νούμερο ή γράμμα στο serial number της π.χ. ή έστω κάπου, οπουδήποτε; Το λέω γιατί θα την πάρω μέσω γνωστού και θέλω να του πω τι να προσέξει. [edit] ( με πρόλαβε ο aristidis :) ) [/edit]

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ. Τις τηλεοράσεις τις είδα δίπλα δίπλα στο Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω πως η Samsung στα μάτια μου φάνηκε καλύτερη. Βέβαια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το πώς είναι ρυθμισμένες.

Last edited:
ΥΓ. Τις τηλεοράσεις τις είδα δίπλα δίπλα στο Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω πως η Samsung στα μάτια μου φάνηκε καλύτερη. Βέβαια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το πώς είναι ρυθμισμένες.

και εγω για την Samsung παω αλλα θα περιμενω μπας και πεσουν οι τιμες λογο εκπτωσεων....:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Samsung LE32C650 η Sony KDL-32EX500

Αυτο ειναι λαθος. Οσες πιθανοτητες εχει μια C650 να εχει clouding τοσες εχει και μια C8000 , η γραμμη παραγωγης για τα πανελ ειναι η ιδια.

μονο απο το service menu

Όχι μόνο από το service menu αυτό δηλ. δεν ισχύει;
http://www.digitalversus.com/panel-switching-samsung-tvs-we-know-so-far-news-15457.html

Όσο για τις προηγούμενες ερωτήσεις, επειδή έχω την LE40C653, μέσω δικτύου DLNA παίζει κανονικά ταινίες από τον δίσκο του υπολογιστή σου με υπότιτλους.
Επιλέγεις εσύ ποιά directories του υπολγιστή σου θα βλέπει η τηλεόραση.
Στις ταινίες πηγαίνει και μπρός πίσω αλλά όχι τόσο ομαλά όσο από το USB.
Επίσης ρυθμίζει την θέση και το μέγεθος της γραμματοσειράς των υποτίτλων και κάνει και συγχρονισμό υποτίτλων αν χρειαστεί :SFGSFGSF:
Στην διάρκεια του συγχρονισμού σου ψήνει και ένα καφεδάκι ... αστειεύομαι.
Πάντως είναι απίστευτη τηλεόραση :music-smiley-005:
Όταν την πάρεις βάλε τις ρυθμίσεις εικόνας που κυκλοφορούν στο φόρουμ, θα πάθεις πλάκα...