Samsung LE32R86B

AlexandrosQV

Senior Member
9 September 2007
375
Η τηλεοραση ειναι 5 μηνων με 2 χρονια εγγυηση 600 ευρω.

(Επισης δινω το 3 μηνων 40αρι ΡS3 μου σε αριστη κατασταση με το ΡRΟ 2008,καλωδιο ΗDΜΙ,και το Spiderman 3 σε ΒLURΑΥ 400 ευρω.)

Ευχαριστω!

Νεα τιμη για το PS3 και τα συνοδευτηκα του (-της ταινιας) 350 euro.

Μαλλον θα πρεπει να ριξεις αρκετα τις τιμες γιατι αν κανεις μια αναζητηση για τις τιμες θα δεις πως η τηλεοραση 620 εχει καινουρια αυτη την στιγμη!

Μπορει να εχεις και δικαιο.

Θα το συζητησω ομως με οποιον ενδιαφερεται.

Κοίταξε να ρίξεις την τιμή τόσο όσο αυτός που θα την αγοράσει να μπορεί να την βάλει αγγελία αμέσως.

Εχω καταλαβει οτι αν πουλησεις κατι μεσα στο πρωτο χρονο θα πιασεις ακριβως την ιδια τιμη.Ειτε το πρωτο μηνα ειτε στο χρονο ακριβως την ιδια.Στη θεση σου θα τη κρατουσα,διαφορετικα θα πρεπει να χασεις αρκετα χρηματα.

Δηλαδη? Για δωσε μου μια τιμουλα. Στα 500 ευρω θα εποιανε τοπο ας πουμε?

Mε φερνεις σε δυσκολη θεση και φυσικα δεν προκειται να σου πω τι ακριβως πιστευω αλλα θα σου πω το εξης.Μια συσκευη αξιζει τοσο οσο μπορει να πουληθει.Βαλτη 500 και θα δεις αν ειναι καλη τιμη.

Last edited:
Φυσικα και δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση.

Αν ενδιαφερεται καποιος, μπορει να μου στειλει ενα pm και επειτα να καταληξουμε σε μια τιμη.

Ελπίζω να κατάλαβες φίλε μου ότι στο παραπάνω μήνυμα μου δεν ήθελα να σε σπρώξω σε μείωση της τιμής.
Το αντίθετο μάλιστα.
Και μια παρατήρηση.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι το ότι τα "ειδικά" forum's είναι μόνο για ν´αγοράζεις παρά να πουλάς.
Η εξειδίκευση των μελών σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των νέων μοντέλων πάντα ρίχνει τις τιμές.