Samsung LE37R86, ειναι η καλυτερη 37αρα?

ekigonzalez

Senior Member
26 November 2007
551
Αθηνα
Samsung LE37R86, ειναι η καλη αγορα για 37αρα?

Καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια. Εχω ψαξει αρκετα το θεμα και καταληγω σε αυτην την τηλεοραση γιατι θελω μονο 37 ιντσες. Οσους εχω ρωτησει λενε οτι ειναι οτι καλυτερο σε αυτες τις ιντσες. Ισχυει? Την εχει καποιος αγορασει να μου πει εντυπωσεις απο αναπαραγωγη HD περιεχομενου?

Last edited:
Eίναι όντως πολύ καλή - θα σου έλεγα να κοιτάξεις και την philips 37pfl9732D. Μην ψάχνεις για την "καλύτερη" τηλεόραση, τέτοια έννοια δεν υφίσταται. Ο σκοπός είναι να και να δεις και να συγκρίνεις ποια εικόνα σου "ταιριάζει" περισσότερο.

Α, και επειδή τώρα το παρατήρησα, ίσως να σε ενδιαφέρει και η 37Μ86 που είναι full hd (αν και στις 37'' δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορά)

+1

επισης την panasonic 37LZD70 και toshiba ......

γενικα στις 37" δεν παιζουν και πολλα μοντελα για να εχεις επιλογες

Re: Απάντηση: Samsung LE37R86, ειναι η καλυτερη 37αρα?

+1

επισης την panasonic 37LZD70 και toshiba ......

γενικα στις 37" δεν παιζουν και πολλα μοντελα για να εχεις επιλογες

+ 1 ακομα + του οτι καλυτερα ξεχνα τις 37 και πατα γκαζι για τα 40 .
Εχεις και ποιο πολλες επιλογες και ποιο συμφερουσες τιμες .
αν επιμεινης για Samy κοιτα την 40ρα η αλλοιως προσγειωσου ομορφα σε μια 40Μ .

Καλησπέρα. Το καλό έχει να κάνει με το πόσο κοστίζει. Στις 37 ίντσες υπάρχουν πολλά καλά μοντέλα αλλά με διαφορετικές τιμές. Η Philips που αναφέρει ο φίλος ποιο πάνω είναι από τα καλύτερα μοντέλα αλλα ίσως και η ακριβότερη.

Δες και τα παρακάτω:
  • Toshiba 37Z3030DG
  • Philips 37PFL9632D (μικρές διαφορές με την 9732)
  • Panasonic TX-37LZ70
Κάθε μία με τις χάρες της και κοντινές τιμές, με εξάιρεση τις Philips.

Επίσης, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Πάνε για 40 καθώς πολλές τιμές είναι κοντά στις 37άρες.

Last edited:
Σε ποιοτητα εικονας η Samsung ειναι απ τις καλυτερες?

Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις απάντηση - αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω!
Βεβαίως η samsung έχει πολύ καλή εικόνα, το ίδιο και οι sony, philips, panny κλπ.
Αυτό που έχει σημασία είναι αν η εικόνα είναι από τις καλύτερες ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ και αυτό μόνο εσύ μέσω άμεσης επαφής και σύγκρισης θα βρεις. Μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα και αισθητική (π.χ. άλλος έχει ως κύριο κριτήριο επιλογής το έντονο των των χρωμάτων, άλλος την ευκρίνεια, άλλος τη φωτεινότητα, άλλος το πραγματικό και όχι ξεπλυμένο μαύρο κ.ο.κ)

Δες και τα παρακάτω:
  • Toshiba 37Z3030DG
  • Philips 37PFL9632D (μικρές διαφορές με την 9732)
  • Panasonic TX-37LZ70
Κάθε μία με τις χάρες της και κοντινές τιμές, με εξάιρεση τις Philips.

Αυτες ειναι καλυτερες απο την R86 και απο την Μ86.
Απο την Μ οχι με μεγαλη διαφορα βεβαια.