samsung le40a656 ή le40a756... help???

strikal

Senior Member
22 March 2009
338
μια απο τις δυο...
το αποφασισα θα παρω samsung
ποιο ομως απο τα δυο
________________le40a656 ή ______le40a756 ????
response time ____4 ms___________6ms
dvb-t___________ mpeg2_______mpeg2/mpeg4
αυτες ειναι οι κυριοτερες διαφορες που εντοπισα...

εσεις τι λετε????

ευχαριστω εκ των προτερων:a0210:

Last edited:
καλα το response time αστο...παραμυθια της χαλιμας...ιδιο panel φορανε. Ουσιαστικα το mpeg4 ειναι, και η διαφορετικη σχεδιαση. Αναλογα τι τιμες εχεις βρει κρινε αν αξιζει το futureproof του mpeg4 και αποφασισε...

επειδή και εγώ ειμαι στα πρόθυρα να αγοράσω αύριο την LE40A656 sta 899 απο πλαίσιο αξίζει να περιμένω ένα μήνα για την καινούρια? η διαφορά στην τιμή πόσο θα είναι περίπου? Ποιά άλλη τηλεόραση 40" στο χιλιάρικο(και κάτω) είναι καλύτερη αυτή την στιγμη?

Με λίγα λόγια τα 300 ευρώ διαφορά που λογικά θα έχουν τα δύο μοντέλα θα αντικατοπτρίζουν και λειτουργικές διαφορές? Επειδή δεν είμαι τεχνολόγος της εικόνας αλλά του ήχου θέλω μια τίμια τηλεόραση για γενική χρήση (απο PS3 και xbox360, συνδεση με PC, Nova, DVD αλλά και ττηλεοπτικό σήμα) η LE40656 πιστεύω ότι καλύπτει τις ανάγκες μου. Είναι καλή σαν αγορά σε αυτά τα χρήματα? Μια θετική απάντηση και απο σας και αύριο θα την έχω στο δωμάτιο μου :P

εγω πιστευω παρε την 40Α656. Η 40Β650 θα ερθει σε τουλαχιστον 1200 ευρω και σε καναδυο μηνες θα πεσει στα 1150 ξερωγω. Θα ειναι λιγο καλυτερη αλλα οχι τρελη διαφορα. Η μονη λογικη για μενα ειναι οτι αν περιμενεις λιγο μπορει να πετυχεις κανενα ξεστοκαρισμα στην 40Α656 και να την παρεις σε ακομα καλυτερη τιμη, τιποτα παραπανω...

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ, σας σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Μα αφου φορανε το καλο τσιπακι οι καινουργιες απο taiwan :flipout:

μια απο τις δυο...
το αποφασισα θα παρω samsung
ποιο ομως απο τα δυο
________________le40a656 ή ______le40a756 ????
response time ____4 ms___________6ms
dvb-t___________ mpeg2_______mpeg2/mpeg4
αυτες ειναι οι κυριοτερες διαφορες που εντοπισα...

εσεις τι λετε????

ευχαριστω εκ των προτερων:a0210:

Λογω της υπαρξης mpeg4 και καποιων εξτρα λειτουργιων επελεξα την 756 στα 1019 και πιστευω εκανα σωστα...

εκει που ειχαμε σχεδον αποφασισει μια απο τις δυο... παλι μπηκαμε σε διλημα.
οταν ερθει η
LE40B650T2:BXVZCBXZ6:

θα βγει καποια αλλη και παλι τα ιδια...
πολυ μπερδεμα

αν η Β650 ηρθε στα 1000 ευρω (και στο πλαισιο? δηλαδη αλλου φτηνοτερα??) τοτε αλλαζει τοπ πραγμα, ασε την Α656 και πηγαινε για αυτην φιλε...για 100 ευρω παραπανω πιστευω αξιζει να παρεις το καινουριο μοντελο...

αν η Β650 ηρθε στα 1000 ευρω (και στο πλαισιο? δηλαδη αλλου φτηνοτερα??) τοτε αλλαζει τοπ πραγμα, ασε την Α656 και πηγαινε για αυτην φιλε...για 100 ευρω παραπανω πιστευω αξιζει να παρεις το καινουριο μοντελο...

σε αυτην καταληγω...
την εχει 10/4 μαγαζι στην πατρα με 3 χρονια εγγυηση και επισημο service 1088€ ΑΞΙΖΕΙ... ΤΙ ΛΕΤΕ???:a0210:

λεω οτι δε βλεπω το λογο να δωσεις 89 ευρω παραπανω....νομιζω εχει πλαισιο και στην Πατρα σωστα?
Επισης δες τι τιμες θα διαμορφωθουν και στα αλλ αμαγαζια, γιατι το Πλαισιο δε φημιζεται και γι τις τιμες του σε προιοντα εικονας/ηχου. Στο skroutz ακομα δε μου την βγαζει την Β650 παντως.

λεω οτι δε βλεπω το λογο να δωσεις 89 ευρω παραπανω....νομιζω εχει πλαισιο και στην Πατρα σωστα?
Επισης δες τι τιμες θα διαμορφωθουν και στα αλλ αμαγαζια, γιατι το Πλαισιο δε φημιζεται και γι τις τιμες του σε προιοντα εικονας/ηχου. Στο skroutz ακομα δε μου την βγαζει την Β650 παντως.

απλα θεωρω οτι δινωντας 89 παραπανω κερδιζω 1 ακομα χρονο εγγυηση και service στην πολη μου(με καλυπτει το καταστημα με το service της samsung στην Πατρα).

Γιατι αν την παρω απο το πλαισιο και αχριαστο να ειναι χρειαστει service θα πρεπει να το στειλω Αθηνα και δεν ξερω που θα παει και ποτε θα γυρισει...

Κατι τετοιο εχει πεσει στα αυτια μου για τα πολυκαταστηματα, οτι πολλες φορες κανουν απο μονοι τους εισαγωγες για να πετυχουν καλυτερες τιμες, αλλα αν πας την τηλεοραση σου στο επισημο service σου λενε οτι αυτη δεν την εχει εισαγει η επισημη samsung hellas ή εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος και πηγαινε την στο π.χ. πλαισιο, multirama κτλ... για service με ασχημα αποτελεσματα

Αν κανω καποιο λαθος, παρακαλω διορθωστε με...

Για 50-100 ευρω δεν θα σωθεις εφοσον εχεις πιο πολυ εμπιστοσυνη στο γνωστο σου καταστημα...και εγω το ιδιο θα εκανα...-bye-

κοιτα, το Πλαισιο παιρνει απο την επισημη ελληνικη αντιπροσωπια, και γενικα ενω σαν μαγαζι δεν εχει πολυ καλες τιμες συνηθως, σε θεματα after-sales εχω πολυ καλες εμπειριες. Συνηθως δηλαδη εγω ενα προιον το βρισκω ακριβοτερα στο πλαισιο και ειμαι στο διλημα να πληρωσω παραπανω στο πλαισιο για να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο σε περιπτωση βλαβης ή οχι? Οποτε οπως καταλαβαινεις αν κατι το βρω φτηνοτερα στο πλαισιο δε το συζηταω καν (αλλα δεν ειναι συχνη περιπτωση εκτος απο προφορες).

Σχετικα με την εγγυηση λοιπον, η εγγυηση που δινει ι επισημη αντοιπροσωπια της samsung στην Ελλαδα ειναι 2 χρονια και αυτην σου δινει και το Πλαισιο. Αν το τοπικο σου καταστημα σου δινει 3 χρονια τοτε εκει κατι περιεργο παιζει. Προσωπικα πιστευω οτι απλα εκανε λαθος σε αυτο που σου ειπε, οτι παιρνει απο την αντιπροσωπια και ειναι 2 χρονια, αλλα ρωτησε τον να δεις μηπως ειναι παρα-εισαγωγη, ή μηπως τον τριτο χρονο τον προσφερει ο ιδιος (και τα 2 απιθανα τα βρισκω παντως, μαλλον λαθος σου ειπε).
Επισης να ξερεις οτι εφοσον ειναι αντιπροσωπιας η τηλεοραση, αν παθει κατι που δε θα ιεναι αστειο στη λυση του (δηλαδη σχεδον σιγουρα, τωρα να κανεις καμια βλακεια και να χασει τα καναλια και να την πας για εγγυηση γιατι δε θα ξερεις να τα ξαναπερασεις πχ, δε νομιζω να το κανεις :P) και τπο το τοπικο καταστημα σου στην αντπροσωπια θα σταλει λογικα...εκτος αν εχει τοπικο service η αντιπροσωπια στην Πατρα, στην οποια περιπτωση ομως, και απο το Πλαισιο εκει θα σταλει, ιδια διαδικασια ειναι εφοσον ειναι και οι 2 με εγγυηση αντιπροσωπιας.

Αν παντως το τοπικο σου καταστημα, με οποιοδηποτε τροπο δινει τα 3 χρονια που σου ειπε (και τον εμπιστευεσαι οτι θα το τηρησει σε περιπτωση που ο τριτος χρονος ειναι "δικος του")....προφανως παρε αποκει, θα τα εδινα 89 ευρω παραπανω για +1 χρονο εγγυηση εγω προσωπικα.

κοιτα, το Πλαισιο παιρνει απο την επισημη ελληνικη αντιπροσωπια, και γενικα ενω σαν μαγαζι δεν εχει πολυ καλες τιμες συνηθως, σε θεματα after-sales εχω πολυ καλες εμπειριες. Συνηθως δηλαδη εγω ενα προιον το βρισκω ακριβοτερα στο πλαισιο και ειμαι στο διλημα να πληρωσω παραπανω στο πλαισιο για να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο σε περιπτωση βλαβης ή οχι? Οποτε οπως καταλαβαινεις αν κατι το βρω φτηνοτερα στο πλαισιο δε το συζηταω καν (αλλα δεν ειναι συχνη περιπτωση εκτος απο προφορες).

Σχετικα με την εγγυηση λοιπον, η εγγυηση που δινει ι επισημη αντοιπροσωπια της samsung στην Ελλαδα ειναι 2 χρονια και αυτην σου δινει και το Πλαισιο. Αν το τοπικο σου καταστημα σου δινει 3 χρονια τοτε εκει κατι περιεργο παιζει. Προσωπικα πιστευω οτι απλα εκανε λαθος σε αυτο που σου ειπε, οτι παιρνει απο την αντιπροσωπια και ειναι 2 χρονια, αλλα ρωτησε τον να δεις μηπως ειναι παρα-εισαγωγη, ή μηπως τον τριτο χρονο τον προσφερει ο ιδιος (και τα 2 απιθανα τα βρισκω παντως, μαλλον λαθος σου ειπε).
Επισης να ξερεις οτι εφοσον ειναι αντιπροσωπιας η τηλεοραση, αν παθει κατι που δε θα ιεναι αστειο στη λυση του (δηλαδη σχεδον σιγουρα, τωρα να κανεις καμια βλακεια και να χασει τα καναλια και να την πας για εγγυηση γιατι δε θα ξερεις να τα ξαναπερασεις πχ, δε νομιζω να το κανεις :P) και τπο το τοπικο καταστημα σου στην αντπροσωπια θα σταλει λογικα...εκτος αν εχει τοπικο service η αντιπροσωπια στην Πατρα, στην οποια περιπτωση ομως, και απο το Πλαισιο εκει θα σταλει, ιδια διαδικασια ειναι εφοσον ειναι και οι 2 με εγγυηση αντιπροσωπιας.

Αν παντως το τοπικο σου καταστημα, με οποιοδηποτε τροπο δινει τα 3 χρονια που σου ειπε (και τον εμπιστευεσαι οτι θα το τηρησει σε περιπτωση που ο τριτος χρονος ειναι "δικος του")....προφανως παρε αποκει, θα τα εδινα 89 ευρω παραπανω για +1 χρονο εγγυηση εγω προσωπικα.

το συγκεκριμενο καταστημα στην Πατρα δινει 3 χρονια εγγυηση σε οτι και αν παρεις. τον τριτο χρονο στον δινουν αυτοι, ειναι κατι που ρωτησα επανηλημενος...

Αν το πλαισιο μου πει οτι θα εχω service στην Πατρα, στις 02/04 που θα παω απο εκει για να δω την τηλεοραση, τοτε μπορει να την παρω και απο εκει:a0210: