Samsung LE40A656 ή Sony KDL40W4500???

aeras

New member
18 December 2008
29
Χρονια πολλα σε όλους!

Ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την επιλογη τηλεορασης κυριως για να βλεπω ποδοσφαιρο και ταινιες (DVD,Blue-ray) και λιγοτερο για gaming.

Εχω ξεχωρισει τις Samsung LE40A656 και Sony KDL40W4500 χωρις να μπορω να διακρινω εμφανες πλεονεκτημα σε καποια απο τις δυο, ωστε να καταληξω,ενω και τα διαφορα reviews που εχω διαβασει δε με βοηθανε...

κοντα ειναι και οι δυο,η sony φτηνοτερη,δεν εχει glossy οθόνη και εχει πιο φυσικα χρωματα,γι αυτο θα την επελεγα

που ειναι φτηνοτερη η sony? στο skroutz ειναι περιπου 100 ευρω φτηνοτερη η samsung χωρις καν να υπολογιζουμε την τιμη praktiker η οποια την κανει αλλα 100 ευρω κατω περιπου....παιζει πουθενα σε προσφορα η sony?

Κατα τη γνωμη μου ειναι και οι 2 εξαιρετικες, ειναι περισσοτερο θεμα αν σου αρεσει το glossy panel ή αν σε ενοχλει...και η sony εχει και ενα μικρο πλεονεκτημα στο input lag, η samsung στην εμφανηση (αν και υποκειμενικο αυτο)...

Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Aς πουμε πως δε με χαλα το glossy panel,ουτε το input lag, ουτε η εμφανιση. Απο κει και περα μηπως η sony υπερτερει ως νεοτερο μοντελο εχοντας π.χ. και δεκτη mpeg-4...?

που ειναι φτηνοτερη η sony? στο skroutz ειναι περιπου 100 ευρω φτηνοτερη η samsung χωρις καν να υπολογιζουμε την τιμη praktiker η οποια την κανει αλλα 100 ευρω κατω περιπου....παιζει πουθενα σε προσφορα η sony?

Κατα τη γνωμη μου ειναι και οι 2 εξαιρετικες, ειναι περισσοτερο θεμα αν σου αρεσει το glossy panel ή αν σε ενοχλει...και η sony εχει και ενα μικρο πλεονεκτημα στο input lag, η samsung στην εμφανηση (αν και υποκειμενικο αυτο)...

καποιος ειχε πει νομιζω 999Ε στο saturn αν θυμαμαι καλα

Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Aς πουμε πως δε με χαλα το glossy panel,ουτε το input lag, ουτε η εμφανιση. Απο κει και περα μηπως η sony υπερτερει ως νεοτερο μοντελο εχοντας π.χ. και δεκτη mpeg-4...?

ειναι και αυτο ενα πλεονεκτημα

Παιδια μολις την αγορασα μετα απο πολυ σκεψη
Εμουν μεταξυ 656 -786 τελικα διαλεξα την 656 Ελπιζω να επραξα καλα ?
Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει για τις ρυθμισεις ?
Πως μπορω να εχω τα μεγιστα της tv
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Re: Απάντηση: Samsung LE40A656 ή Sony KDL40W4500???

Παιδια μολις την αγορασα μετα απο πολυ σκεψη
Εμουν μεταξυ 656 -786 τελικα διαλεξα την 656 Ελπιζω να επραξα καλα ?
Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει για τις ρυθμισεις ?
Πως μπορω να εχω τα μεγιστα της tv
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Φίλε μου ψάξε στο ανάλογο thread στο forum και θα βρείς τις ανάλογες ρυθμίσεις για την συγκεκριμένη tv:a0210:

Περασα σημερα απο Κωτσοβολο και ειδα τυχαια την Samsung LE46A656 να παιζει ταινια σε HD απο Blue-ray ή DVD, δεν προσεξα ακριβως.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως η εικονα εβγαζε μια θολουρα στη μεση, ειδικα σε αργες σκηνες, το λεγομενο bluring, που απο οσο εχω διαβασει εχει παρατηρηθει και σε αλλα μοντελα.
Δεν ξερω αν το χει προσεξει καποιος αλλος κατοχος της A656, η σωστη επιλογη παντως αναμεσα στα δυο μοντελα κρινεται στις λεπτομερειες και ισως και στην τυχη...

Εχει βγει firmware update για το προβλημα αυτο απο το Καλοκαιρι. Προφανως εκει που την ειδες την ειχαν αρκετο καιρο.

Παντως νομιζω οτι η 786 ειναι ουσιαστικα αντιπαλος της W4500 και οχι η 656 που κινειται μια κατηγορια πιο κατω.

Last edited: