SAMSUNG LE40A656A1

ADRIANO

New member
22 January 2009
3
καλησπερα στο site και καλη χρονια....
μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την δουλεια που κανουν καποια ατομα εδω και βεβαια επισης που μοιραζονται τις ιδεες και τις γνωσεις τους με τους υπολοιπους:grinning-smiley-043(αρκετα με το γλειψιμο ομως....)
εδω και μια βδομαδα ειμαι κατοχος μια samsung LE40A656A1FXXH και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα .....
Κατ`αρχας θα ηθελα να ρωτησω για χειροκινητες ρυθμισεις αν εχει βγει κατι στο forum γιατι εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι....
εχω παρατηρησει οτι σε ταινιες τα γραμματα βγαινουν ψιλοτετραγωνισμενα παιζει ρολο στην αναλυση τησ ταινιας η το φτιαχνουμε στις ρυθμισεις....?
Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος με την χρηση του DTV να μπορουμε να βλεπουμε 2 καναλια μαζι...
τελος....(γιατι πιστευω οτι μερικοι θα εχουν αρχισει να με βριζουν κιολας)
τι προσφερει το firmware update αν αξιζει και πωσ γινεται...
ευχαριστω πολυ και sory αν σας κουρασα...
συνεχιστε την υπεροχη δουλεια που κανετε...:a0210:

καλησπερα στο site και καλη χρονια....
μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την δουλεια που κανουν καποια ατομα εδω και βεβαια επισης που μοιραζονται τις ιδεες και τις γνωσεις τους με τους υπολοιπους:grinning-smiley-043(αρκετα με το γλειψιμο ομως....)
εδω και μια βδομαδα ειμαι κατοχος μια samsung LE40A656A1FXXH και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα .....
Κατ`αρχας θα ηθελα να ρωτησω για χειροκινητες ρυθμισεις αν εχει βγει κατι στο forum γιατι εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι....
εχω παρατηρησει οτι σε ταινιες τα γραμματα βγαινουν ψιλοτετραγωνισμενα παιζει ρολο στην αναλυση τησ ταινιας η το φτιαχνουμε στις ρυθμισεις....?
Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος με την χρηση του DTV να μπορουμε να βλεπουμε 2 καναλια μαζι...
τελος....(γιατι πιστευω οτι μερικοι θα εχουν αρχισει να με βριζουν κιολας)
τι προσφερει το firmware update αν αξιζει και πωσ γινεται...
ευχαριστω πολυ και sory αν σας κουρασα...
συνεχιστε την υπεροχη δουλεια που κανετε...:a0210:

καλως ηρθες...

οτιδηποτε σχετικο με την τv σου,θα βρεις εδω:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25938

καλοριζικη.....:antlers:

Καλησπερα , ειμαι νεο μελος , θα ηθελα μια πληροφορια ειμαι κατοχοσ μια 46a656 KAI σκεφτομαι να την αλλαξω με μια led . που να καταληξω μεταξυ 46a786 kai 46a956 kai ποιεσ ειναι οη ουσιαστικες διαφορες τους.. χιλλια ευχαριστω εκ των πρωτερων

Ευχαριστω πολυ φιλε δημητρη το ειχα ξεκινησει και το διαβαζα αυτο το post απο τοτε που πηρα την TV...Απλα λογο καποιον συγκηριων δεν καταφερα να παρακολουτηισω το post και να κανω replay μπορει να φανηκα λιγο αγενης και ζηταω συγνωμη οχι μονο απο εσενα αλλα και απο τα αλλα παλικαρια που ασχοληθηκαν....
μπορω να πω οτι η tv ειναι διαμαντι αν βεβαια μπορει να την υποστηριξει και το καναλι που χρησιμοποιεις βεβαια.....
ευχαριστω για το ενδιαφερον...
φιλε με την αλλαγη της σειρασ 6 με αυτην με τα led η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι την Tv την διαλεγεισ αναλογα με τον χωρο σου και αναλογος την χρηση της...
αυτο το λεω γιατι(κατα την δικη μου αποψη παντα και χωρις να θελω να πω οτι εχω λιωσει στο ψαξιμο) μπορει π.χ. να παρεις μια τουμπανο tv που να εχει τελεια χαρακτηριστικα αλλα επειδη ο χωρος που εχεις να παιρνει πολυ φως και να στα αλοιωνει και να σε ξενερωνει που δεν μπορεις να την αξιωποιησεις 100%....
παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση αμα ειναι να μην δωσεις και φραγκο ορμα....