Samsung LE40C530 40" vs Sony KDL-40BX400 40''

Δλδ να την χτυπησω την samsung ανετα?....εχω την LG 37LD450.....καλυτερη η sam?
 
Ασχετο αλλα την τιμολογιακη πολιτικη της sony στις tv ποτε δεν την καταλαβα......υπερτιμολογιση παντου.....τιμες δυσαναλογες των specs που προσφερει.Δλδ πληρωνεις τι?...το service και το ονομα?
 
Μην το γελάς...δεν έχουν όλες οι εταιρίες τόσο καλό service,παρ όλα αυτά,δεν θα τις χαρακτήριζα υπερτιμημένες...οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα περίπου με των Samsung.
 
Ασχετο αλλα την τιμολογιακη πολιτικη της sony στις tv ποτε δεν την καταλαβα......υπερτιμολογιση παντου.....τιμες δυσαναλογες των specs που προσφερει.

Στις τηλεορασεις LCD ομως ειναι η μονη που κοντραρει σε εικονα τις Samsung.

Oλες οι αλλες ειναι απο λιγο εως πολυ πιο πισω.
 
Στις τηλεορασεις LCD ομως ειναι η μονη που κοντραρει σε εικονα τις Samsung.

Oλες οι αλλες ειναι απο λιγο εως πολυ πιο πισω.
Ειχα την εντυπωση οτι η Philips ειναι top και μετα sam.Παντως σε 3D οι sony πρεπει να ειναι με διαφορα οι καλυτερες.
 
Tην tv την θελω για gaming κυριως...οποτε αν εχετε να προτεινεται καποια αλλη 40αρα καλυτερη απο την sam που να μην ξεφευγει ομως απο τα 550 ευρω be my guest. :a0210:
 
Ειχα την εντυπωση οτι η Philips ειναι top και μετα sam.Παντως σε 3D οι sony πρεπει να ειναι με διαφορα οι καλυτερες.

Όλες οι philips...εκτός της σειράς 9,είναι για ''κλάματα''...σε καμιά περίπτωση η εικόνα τους δεν ανταποκρίνεται στο ποσό που πληρώνεις..
 
Για την LG που ειχα σε σχεση με την sam που θα παρω τι αποψη εχετε?Δεν μπορω να πω οτι με απογοητευσε σαν εικονα στο gaming αλλα ειχα πολλα προβληματα αξιοπιστιας ειτε πρασινη γραμμη στην οθονη ειτε εναν ενοχλητικο χαμηλο ηχο σαν ανεμιστηρακι που ακουγοταν στο πισω μερος.
 
Η Samsung δεν έχει τέτοια...(Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις εάν θα προκύψει βλάβη.)
 
Eχω 3ις επιλογες για αγορα....kotsovolos,ηλεκτρονικη αθηνων ή tech n easy?
 
Η Samsung LE40A656 περα απο τα 100hrz ειναι σε κατι αλλο ουσιαστικα καλυτερη απο την C530?
 
Eιναι μοντελο 2008 , τα 100 Hz κανουν διαφορα σε γρηγορη κινηση (πχ. ποδοσφαιρο).

Γιατι ρωτας?

2008 για την C530 δεν λες?....επισης τα A,B,C τι διαφορες οριζουν στις sam?
Την πουλαει ενα φιλαρακι μου σε καλη τιμη......βασικα ποτε μου δεν συμπαθησα τα 100hrz.....οσες ταινιες εχω δει χανεται η κινηματογραφικη αισθηση (στις νεες tv μου ειπε ενας πωλητης οτι τα hrz πλεον δεν παιζουν τοσο ρολο γιατι εχει αλλαξει ο τροπος σκαναρισματος και ειναι περισσοτερο marketing το θεμα..ισχυει κατι τετοιο?).Και μου ειπε οτι σε σχεση με την δικια του η C530 εχει βγει λιγοτερο αξιοπιστη.
 
Last edited: