Samsung LE40C750 πρόβλημα με υπότιτλους

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

aloialone

New member
14 June 2011
25
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις χτες αγόρασα την τηλεόραση. Για λίγο που την επεξεργάστηκα έμεινα ικανοποιημένος. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με τους υπότιτλους. Έβαλα κανονικά την ταινία και τους srt υπότιτλους με ίδιο όνομα αλλά όταν έτρεξα το αρχείο από τον media player της τηλεόρασης οι υπότιτλοι μου έβγαιναν σε κινέζικα. Αν γνωρίζει κάτι κανείς ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δες στις ρυθμισεις της τηλεορασεις αν εχει κατι περι "κωδικοποιησης" για τους υποτιτλους.Δηλαδη, ειναι πιθανοτατα θεμα ρυθμισης,καποιος κατοχος θα σε βοηθησει.

οπως λεει και o kyrliot διαβασε λιγο το Manual θελει ρυθμιση στα ελληνικα για τους υποτιτλους

Έβαλα τις ρυθμίσεις στους υπότιτλους αλλά δεν έχει Ελληνικά. Έχει επιλογή μονό σαν default.Δεν έχει να διαλέξεις γλώσσα.

Τη στιγμη που παίζει η ταινία στον media player πατάς tools-subtitles-encoding(κωδικοποίηση)-ελληνικά(Greece).Το κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις.

Θα το δοκιμασω αυριο φιλε μου και θα σου πω. Αν ειναι αυτο με εσωσες. Να σαι καλα και ευχαριστω για την απαντηση!

Θα το δοκιμασω αυριο φιλε μου και θα σου πω. Αν ειναι αυτο με εσωσες. Να σαι καλα και ευχαριστω για την απαντηση!

Φίλε έχεις πρόβλημα με τα private messsages? Προσπάθησα να σου στείλω αλλά έβγαλε σφάλμα. Το παρακάτω.

Καμία σχέση φίλε, κάποτε είχα την C630 και το μενού είναι το ίδιο σ'ολη τη C σειρά. Διάβασε και το αντίστοιχο thread στο forum για να βοηθηθείς. Τα κατάφερες τελικά με τους υπότιτλους? Έχω διαβάσει μόνο θετικά πάντως για την 750.

Είμαι στην δουλειά μέχρι αύριο το πρωί οπότε θα την δοκιμάσω αύριο μεσημέρι. Αν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους τότε και εγώ πιστεύω ότι έχω κάνει πάρα πολύ καλή επιλογή σε σχέση τιμής-χαρακτηριστικών της TV. Κατέβασα και το Avatar mkv 17gb 3d και θα έχουμε ολοκληρωμένο TEST. Σ ευχαριστώ για την βοήθεια.

100% παίζει ελληνικούς υπότιτλους, απλά θέλει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις και γενικότερα χρόνο να ασχοληθείς. Καλές θεάσεις. Ψάξε και στο σχετικό thread της C750 και ρώτα εκεί μέσα οτιδήποτε άλλο μια που εκεί γράφουν κυρίως οι κάτοχοί της.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung LE40C750 πρόβλημα με υπότιτλους

100% παίζει ελληνικούς υπότιτλους, απλά θέλει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις και γενικότερα χρόνο να ασχοληθείς. Καλές θεάσεις. Ψάξε και στο σχετικό thread της C750 και ρώτα εκεί μέσα οτιδήποτε άλλο μια που εκεί γράφουν κυρίως οι κάτοχοί της.
Eχω κι εγω την 40αρα c750,παιζει ελληνικους υποτιτιτλους κανονικοτατα η tv.Oταν κανεις αναπαραγωγη της ταινιας επελεξε...
tools>ρυθμιση υποτιτλων>ενεργοποιεις τους υποτιτλους και πας στην επιλογη κωδικοποιηση οπου διαλεγεις ως γλωσσα τα ελληνικα και εισαι κομπλε.Αν και παλι εχεισ προβλημα κατεβασε και απο αλλου υποτιτλους.

Re: Απάντηση: Re: Samsung LE40C750 πρόβλημα με υπότιτλους

Eχω κι εγω την 40αρα c750,παιζει ελληνικους υποτιτιτλους κανονικοτατα η tv.Oταν κανεις αναπαραγωγη της ταινιας επελεξε...
tools>ρυθμιση υποτιτλων>ενεργοποιεις τους υποτιτλους και πας στην επιλογη κωδικοποιηση οπου διαλεγεις ως γλωσσα τα ελληνικα και εισαι κομπλε.Αν και παλι εχεισ προβλημα κατεβασε και απο αλλου υποτιτλους.

Εγώ το ξέρω , στον aloialone πέστο!

ΟΚ ολα παιδια να σται καλα. Μια χαρα η TV και φοβερος media player. Απο το PC και δεν κολλαει καθολου στο STREAMING.