Samsung LE40R86BD ...Σκοτωμενη τιμη Ή...

ConstantineX

New member
19 December 2007
2
Να χαιρετισω την παρεα και να δωσω τα ευσημα για την ωραια δουλεια που κανετε και ενημερωνετε εμας τους καπως πιο ασχετους.

Τωρα στο προκειμενο.

Σκεφτομαι για αγορα Samsung LE40R86BD την οποια και βρηκα στο Praktiker Θεσσαλονικης στα 1050 Ευρω.
Ο πωλητης με ενημερωσε οτι μπορει και εχει τετοια τιμη λογω του εισαγωγεα.
Η τηλεοραση ειναι made in Slovakia και εχει δυο χρονια εγγυηση απο τον ελληνικο εισαγωγεα (οχι Φουρλης).
Γενικοτερα ο ανθρωπος δεν ειχε κανενα προβλημα να μου δειξει και την πισω μερια της οθονης με serial numbers και τα σχετικα.

Θα εκτιμουσα την γνωμη σας γιατι σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω αλυπητα :)

Ευχαριστω πολυ και keep up the good work :SFGSFGSF:

Απο τιμη δεν ξερω εαν ειναι καλη, δεν το εχω ψαξει. Το praktiker κανει δικη του "παρα-εισαγωγη" και δινει δικη του εγγυηση (δηλαδη σε απευθεινει σε δικους του επισκευαστες) και οχι του Φουρλη. Φυσικα και η τν ειναι γνησια εαν αυτο εννοεις με τα serial numbers και τα ρεστα.

Thanks για τη γρηγορη απαντηση etien
Να σε ενημερωσω οτι τη συγκεκριμενη LCD την εχω βρει 1349 με εκπτωση μετρητοις 1299 στο media markt, ενω 1050 ευρω υπαρχει μονο στο ιντερνετ που με τα εξοδα αποστολης φτανουν στα 1125.
Οσο για τη γνησιοτητα ναι οντως ανησυχουσα οπως και για το τι panel φοραει και αν - χτυπα ξυλο - συμβει κατι στην ΤV κατα ποσο ειμαι καλυμμενος με την εγγυηση που προσφερει Praktiker.

Thank u once more

Thanks για τη γρηγορη απαντηση etien
Να σε ενημερωσω οτι τη συγκεκριμενη LCD την εχω βρει 1349 με εκπτωση μετρητοις 1299 στο media markt, ενω 1050 ευρω υπαρχει μονο στο ιντερνετ που με τα εξοδα αποστολης φτανουν στα 1125.
Οσο για τη γνησιοτητα ναι οντως ανησυχουσα οπως και για το τι panel φοραει και αν - χτυπα ξυλο - συμβει κατι στην ΤV κατα ποσο ειμαι καλυμμενος με την εγγυηση που προσφερει Praktiker.

Thank u once more
Γενικα δεν τιθετε θεμα επισκευης σε τετοια εργαλεια ,το θεμα ειναι να μην εχει η σου παρουσιασει κανενα κουσουρι σαν καινουργια η οσο ειναι στην εγγυηση .
Αν μπορει με τη διαπιστωση προβληματος π.χ. να στην αλλαξει χωρις πολλα πολλα (οπως να την στειλης στο σερβις να τη δει ο μαστροθυμιος κ.λ.π. ), χτυπατη , αν οχι δωσε κανα κατοσταρικο παραπανω και παρε Fourloεισαγωγη για να εισαι καλυμενος .
Μετα τις γιορτες θα κατσει στα 999 παντος η ενλογο κυρια .

Εμενα παντως στο praktiker προ 10ετιας μου αλλαξαν χωρις πολλα-πολλα ενα ραδιοσιντι που ειχα παρει για το αυτοκινητο και παρουσιασε βλαβη.