samsung LE46 C530 συμφέρει;

alexioualexios

Established Member
19 March 2011
120
Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση για ΤιΒι. Αν και περίμενα τις πλάσμα της Samsung πλέον βλέπω ότι θα αργήσουν και καίγομαι για κάτι μεγάλο, και με καλή αναλογία τιμής / απόδοσης και μέχρι 700-800 μαξ. Μόλις μου ήρθε email με τις αυριανές προσφορές του Saturn και είχε αυτήν εδώ... Samsung LE32C530 Review.
Με βολεύουν οι δόσεις και θα μπορέσω να την ξεφορτωθώ σε 1-2 χρόνια όταν βγουν οι 3D χωρίς γυαλιά (;)

Όποιος θέλει το ενημερωτικό είναι εδώ

Τι λέτε; συμφέρει;έχετε καμία αντιπρόταση;

46'', ανάλυση 1920x1080 (Full HD), ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T με MPEG4, USB 2.0 Movie για απευθείας αναπαραγωγή βίντεο & μουσικής από USB stick, επεξεργαστής εικόνας Hyper Real Engine, 24p Real Movie, Wide Color Enhancer Plus, Anynet+, HDMI (x3), scart, RF in, optical, component, composite, PC in, πάχος 7.9cm
50 x 13.98 = 699

Στις 46" lcd με 50 hz δεν θα στο συνιστούσα ... Αν ήταν μικρότερη διάσταση, η 530 θα ήταν μια χσρά επιλογή (η 32C530 είναι best buy). Ο Λημναίος έχει την 650 (με 100 hz) στα 1020 ευρώ. Διαφορετικά ψάξε για plasma.

είδα σήμερα στον κοτσόβολο στην πειραιώς δίπλα στο leroy merlin την 46c650 στα 880 ευρώ. ρώτησα αν είναι εκθεσιακή και μου είπαν όχι. με παζάρι πιστεύω μπορείς να την κτυπήσεις 800. δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο κατάστημα????

Απάντηση: Re: samsung LE46 C530 συμφέρει;

θέλω να πάρω Samsung και όχι Panasonic για τον λόγο ότι έχει ενσωματωμένο media player και παίζει και Ελληνικούς υπότιτλους.

είδα σήμερα στον κοτσόβολο στην πειραιώς δίπλα στο leroy merlin την 46c650 στα 880 ευρώ. ρώτησα αν είναι εκθεσιακή και μου είπαν όχι. με παζάρι πιστεύω μπορείς να την κτυπήσεις 800. δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο κατάστημα????

@vas_papavas δεν είμαι Αθήνα :( να σε ρωτήσω. κοιτάω στη σελίδα της ότι δεν έχει αυτό Motion Judder Canceller -> N/A. Αυτό δεν είναι για τα μικρά γράμματα που τρέχουν από κάτω;

@Yperion δε ξέρω αν θα σου φανεί αστείο αλλά το μενού της LG δε μαρέσει καθόλου. Και στο μοντέλο το οποίο σκάλιζα το μενού είδα ότι δεν έχει μικρομετρική ρύθμιση στο συντονισμό για τα κανάλια.

Re: Απάντηση: Re: samsung LE46 C530 συμφέρει;

θέλω να πάρω Samsung και όχι Panasonic για τον λόγο ότι έχει ενσωματωμένο media player και παίζει και Ελληνικούς υπότιτλους..

Και για 50 ευρω που εχει ενα media player θα αγορασεις οποια τηλεοραση να ναι? Η ελλειψη 100 Hz στο μεγεθος αυτο "βγαζει ματι".

Τουλαχιστον πηγαινε σε αυτην....

http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=5976

H στην C650 που εχει αναφερθει παραπανω.

To Plaisio την LE46C650 την έχει στα 999 . Αυτή είναι καλή επιλογή; Έχει και δόσεις οπότε θα με βολέψει... Αλήθεια, τα αρνητικά της ποια είναι; Κάποιο σημαντικό όπως π.χ. ότι..... τα κινούμενα γράμματα δε τα βλέπεις ντιπ για ντιπ.

Ουσιαστικα η D5000 που αναφερω παραπανω ειναι ο αντικαταστατης της C650...

http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=5977

Βεβαια δεν βλεπω να εχει κατι που δεν ειχε η C650. Απλως κερδιζεις τον καλυτερο σχεδιασμο και το οτι θα παρεις ενα χρονο πιο καινουργιο μοντελο (για ψυχολογικους λογους δηλαδη παρα ουσιας).

τελικά μπερδεύτηκα τόσο που ή θα πάρω κάμια 40άρα με 400 (ίντσα και δεκάευρω) ή κάτι καλό...
και συνήθως το κάτι καλό το πλερώνεις κανα 2χίλιαρο...

Τα λεφτα δεν παιζουν ρολο. Μπορει να δωσεις πολλα και να παρεις λιγα.

Το θεμα για εμενα ειναι ξεκαθαρο. Ειτε πας σε 46C650 ειτε σε 46D5000 εφοσον θελεις value for money. Aν ανεβεις λιγο πας σε Sony 46ΕΧ720.

Aν παλι θελεις φρου φρου και αρωματα και την ικανοποιηση οτι πηρες μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2011 πας για την D8000 (με την σημειωση οτι το 2012 θα θεωρειται πλεον "μπακατελα" μολις βγει η E8000).

Εγω προσωπικα μαλλον θα πηγαινα για την D5000 και τα ρεστα θα τα κρατουσα για να την αλλαξω σε μερικα χρονια.

μου άρεσε η UE46D5000 και η Sony 46ΕΧ720...
αν και ο σχεδιασμός της Sony είναι του 2002 κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ καλή και αυτή και με λίγα παραπάνω από την D5000

να ρωτήσω... ποια η διαφορά της SAMSUNG UE-46D5000 και της SAMSUNG UE-46D5500 ??? είναι στα 50ευρώ διαφορά και ρωτάω μπας και αξίζει...

Κατι για wifi θυμαμαι , το εχει ενσωματωμενο η 5500 νομιζω. Για να εισαι σιγουρος δωσε τα 50 ευρω να τελειωνεις.

Φετος με τοσα πολλα μοντελα εχω χασει την μπαλα.

ΥΓ. Η 720 οντως ειναι λιγο πισω με αυτο το γκριζαρισμενο πλαστικο.