SAMSUNG LE46B554 46'' αξιζει???

πρώτα από όλα καλως ήρθες στην παρέα

γιατί να μην αξίζει

εξαρτάται από τις ανάγκες σου

είναι μια τίμια και οικονομική λύση στα 1920 Χ 1080 με πολλές ίντσες

δεν ειναι ομως η μόνη λύση

Με αυτά τα λεφτα παίρνεις και 50άρα αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος.

Θα πρέπει πρώτα να επιδιώξεις να δεις κάποια μοντέλα από κοντά για να καταλάβεις τι σου ταιριάζει καλύτερα

Εγώ πάντως δεν θα ρίσκαρα να πάω σε τόσες πολλές ίντσες με τη συγκεκριμένη σειρά της Samsung(Series 5). Ειδικά στα Divx π.χ., έχω την εντύπωση ότι η απόδοση της εικόνας θα σε απογοητεύσει. Στη θέση σου θα προτιμούσα να δώσω +50 και να πάω στην 40άρα B650. Σημαντικότατες μεν οι ίντσες, αλλά με την μικρότερη δυνατή απώλεια απόδοσης εικόνας.

Tο προβλημα μου ειναι οτι η αποσταση θέασης ειναι 3.20 μ περιπου και ισως η 40αρα να μου πεσει λιγη.Η B650 40' εχει μεγαλη διαφορα στην εικονα? Αυτο γιατι προοριζεται κυριως για ταινίες και αρκετες απο αυτες θα ειναι σε Divx.

Last edited:
Χμ... όντως 46" είναι απαραίτητες για τέτοια απόσταση.
Δίπλα-δίπλα δεν τις έχω δει για να τις συγκρίνω άμεσα, αλλά έχω δει την κάθε μια ξεχωριστά και οι εντυπώσεις που μου άφησε η μία σε σχέση με την άλλη δεν έχουν καμία σχέση. Από τα χρώματα, την αντίθεση μέχρι την ευκρίνεια, σε όλα η B650 μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ενώ η 5 καμία.

Φιλε μου , πραγματικα η 650 ειναι καλυτερη σε σηματα χαμηλης ποιοτητας και σε ποιοτητα εικονας γενικα
σε HD σημα και η σειρα 5 , μια χαρα θα ειναι και σαφως οι 46 ιντσες θα ειναι πολυ πιο απολαυστικες απο τις 40...
Εγω στη θεση σου , επειδη θεωρω και τα 850 ευρω πολλα λεφτα για να μετανιωσεις μετα για την αγορα σου , να κανεις λιγο υπομονη και να περιμενεις ωστε να πεσει η τιμη της 650 , η να συγκεντρωσεις λιγα χρηματα παραπανω και να κανεις την υπερβαση ...
Οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ , μετρητα την 46Β650 την βρισκω 1150-1200 ευρω αυτη τη στιγμη...
Και προσοχη , η τιμη που λες ειναι για τηλεοραση με εγγυηση αντ/πειας , η παραλληλης εισαγωγης?
-bye-

Η εγγυηση ειναι για 2 χρονια απο το καταστημα...το προβλημα ειναι τα 850 με τα 1200 + μεταφορικα επειδη ειμαι στην επαρχια εχουν μια αξιοσεβαστη διαφορα.Τωρα μου ειπανε οτι λογω του οτι θα αλλαξουν καταλογο οι εταιρειες θα πεσουν οι τιμες λιγο ειναι αληθεια αυτο?Βασικα δεν θελω να μετανοιωσω για την επιλογη μου καθοτι μπορω να περιμενω 2-3 εβδομαδες ακομη.

εγγυηση απο το καταστημα και οχι απο αντ/πεια , σημαινει , πως η τιμη που βρηκες φιλε μου δεν ειναι και καμια μεγαλη ευκαιρια . Αν δεν μπορεις να διαχειριστεις με καποιον τροπο τη διαφορα , παρε αυτην που βρηκες , μιας και οπως ειπε ο Yperion , δεν θα βρεις καλυτερη 46αρα σε αυτα τα χρηματα..
Οι τιμες ηδη εχουν πεσει λιγο το τελευταιο διαστημα ... δεν ξερω αν θα πεσουν κι αλλο αμεσα , η προς τις γιορτες πλεον...
Αν μπορεις παντως , περιμενε , οσο σε παιρνει...

Στις μεγάλες ίντσες (46''-52''.....) η απουσία των 100Hz θεωρώ ότι βλάπτει σοβαρά την εικόνα. Για τα χρήματα της όμως φαντάζει σαν μία τίμια πρόταση.
Για να είμαι ειλικρινής όμως, από όσο γνωρίζω δεν περιλαμβάνεται στα επίσημα μοντέλα της SAMSUNG. Μου φαίνεται για παραεισαγωγή και ίσως έχεις πρόβλημα με το service. Οι εταιρείες έχουν περάσει γραμμή στα service για τα μοντέλα παραεισαγωγής να μην τα εξυπηρετούν ή αν το κάνουν με πολύ κόπο.

Η απουσια των 100 Hz εμενα προσωπικα δεν μου λεει κατι αλλα...

...Xωρις 100 Hz + κανα πανελ AUO που μαλλον φοραει η συγκεκριμενη + απουσια της πολυ καλης επεξεργασιας εικονας (Crystal Engine) που εχουν οι πιο ακριβες Samsung...

Ολα τα παραπανω μαζι μαλλον προδιαθετουν για μετρια εικονα...

Απο την αλλη πλευρα και με 850 ευρω δεν μπορουμε να ζηταμε και πολλα οποτε η συγκεκριμενη θεωρω οτι ειναι καλη αγορα...-bye-

Παιδια εισαστε ολοι πολυ κατατοπιστικοι και σας ευχαριστω! Τελικα μαλλον θα περιμενω να πεσει η 46Β650 λιγο ακομη θα ανεβω και εγω λιγο καθοτι δεν σκοπευω να την αλαξω συντομα μετα την αγορα της!Ελπιζω σε καμια 15αρια μερες να εχουν πεσει οι τιμες μιας και δεν θα αντεξω να περιμενω περισσοτερο.

Δυστυχως φιλε μου , απ'οτι βλεπω , ηταν μικρη η μειωση στην 46Β650 , συνεπως μην εχεις μεγαλες προσδοκιες
Αυτο που με εντυπωσιασε βεβαια ηταν τα 1049 ευρω που βλεπω για την πλασμα 50Β650 !
Τελικα ποια ειναι η καλυτερη αγορα
Η Lcd 46B650 sta 1200 η plasma 50B650 στα 1049.....
:FSGSFGS4:

Δηλαδη ποση ηταν η μειωση και ποσο αναμενεται να πεσει η τιμη της σε 15-20 μερες?Ειμαι σε μεγαλλο διλημα γιατι ειδα τη σειρα 6 απο κοντα και ειχε μεγαλη διαφορα στην εικονα απο την σειρα 5.H PHILIPS 42PFL8404H μου φανηκε καλη εσεις τι λετε?? Και κατι τελλευταιο η LE46B620 τι διαφορες εχει εκτος to lan και το 1xUSB?

Last edited:
Δυστυχως φιλε μου , απ'οτι βλεπω , ηταν μικρη η μειωση στην 46Β650 , συνεπως μην εχεις μεγαλες προσδοκιες
Αυτο που με εντυπωσιασε βεβαια ηταν τα 1049 ευρω που βλεπω για την πλασμα 50Β650 !

Που την ειδες την τιμη αυτη?-bye-

H PHILIPS 42PFL8404H μου φανηκε καλη εσεις τι λετε??

Ειπαμε να παρεις καλυτερη απο την 46Β554 οχι να πας σε χειροτερη...

Την Δευτέρα άλλαξε ο τιμοκατάλογος της SAMSUNG. Η συγκεκριμένη τηλεόραση, η LE 46 B 650 έπεσε 70 . Από επίσημη τιμή 1589 έγινε 1519 . Ο πωλητής της εταιρείας δεν ήξερε να μου πει πότε θα ξανακάνουν μείωση τιμών. Επίσημα πάντα εννοώ. Μάλλον όταν βγάλουν καινούρια μοντέλα. Ανεπίσημα πάντως αλλάζουν τα πράγματα ανάλογα με το κατάστημα που απευθύνεσαι.

Αγορασα πριν 3 μερες την 32Β550 για το υπνοδωματιο (πηγαινα για 37αρα, αλλα τη μερα εκεινη ειχε πεσει η τιμη της 32αρας στα 499 ευρω και θεωρησα οτι για το σκοπο που τη θελω ειναι υπεραρκετη). Μια χαρα μου φαινεται, αλλα γυρευω και μια μεγαλυτερη (μαλλον 52") για το σαλονι και δε θα αγοραζα το ιδιο μοντελο.

Γιατι ο Κωτσοβολος εχει την 52Β750 αλλα οχι την 52Β650???

Ρωταω γιατι η αντιπροσωπεια της Σαμσουνγκ εδω στην Κυπρο δεν εχει φερει καμια απο τις δυο, αλλα λενε οτι μπορουν να μου παραγγειλουν το μοντελο που θελω φτανει να το εχει ο Κωτσοβολος (εχουν συνεργασια). Οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα ποτε θα εχουν παραλαβη ειτε της μιας ειτε της αλλης για τα σοουρουμ τους

Οι δυο 52αρες εχουν μια σεβαστη διαφορα στην τιμη, οποτε δε ξερω τι να κανω

Συγνώμη, αλλά δεν το κατάλαβα αυτό.
Η επίσημη αντιπροσωπεία της SAMSUNG στην Κύπρο, περιμένει από τον Κωτσόβολο για να φέρει μία τηλεόραση. Ψωνίζουν από τον Κωτσόβολο δλδ.