Samsung LE46B650 Επειγον!!!!!!

turbakias!!!

New member
9 January 2009
48
Καλημερα παιδια και χρονια πολλα,

Ειμαι κατοχος της εν λογω τηλεορασης τους τελευταιους 13 μηνες. Την αγορασα απο το eshop το οποιο και με καλυπτει με 24 μηνες εγγυησης (δεν ξερω αν ειναι αντιπροσωπειας ή του ιδιου του μαγαζιου). Ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα κανενα προβλημα τοσο σε αναπαραγωγη ταινων HD οσο και σε λειτουργια τηελορασης. Χθες προσπαθησα να συνδεσω το λαπτοπ με την τελοραση (μεσω του ενισχυτη εχω βαλει να πηγαινουν τα σηματα εκει και ναβγαζει το σημα στην τηλεοραση) με την τηλεοραση να ειναι κλειστη. Καθως εβαλα το HDMI στο laptop εβγαλε σπιθες και επεσε ο γενικος στο σπιτι. Η τηλεοραση ηταν κλειστη οταν εγινε αυτο. Σηκωνω το γενικο παω να ανοιξω την τηλεοραση αλλα τιποτα το κοκκινο λαμπακι στην γωνια εσβησε οπως κανει συνηθως αλλα δεν εμφανισε καμια εικονα ή ηχο στην τηλεοραση. Την εβγαλα απο την μπριχζα την αφησα αρκετη ωρα εκτος αλλα το ιδιο πραγμα ή καμια φορα κολλαει το κοκκινο λαμπακι μονιμα αναμενο χωρις να γινεται κατι αλλο.Εχετε καμια ιδεα περι τινος προκειται?

Ειμαι και μεσα στις γιορτες και ειναι σκοτωμα ολο αυτο και ειδικα η μεταφορα της τηλεορασης..

Παιδια οποιος ξερει κατι ας μου πει πριν την παω στο eshop ..

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Έπεσε ο γενικός ή το ρελέ;
Το λαπτοπ λειτουργεί;

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, γιατί δεν βρίσκω τρόπο πως μπορεί να συμβεί...
Πάντως αν η τηλεόραση σταμάτησε να λειτουργεί, δυστυχώς πρέπει να την στείλεις στο σέρβις...

καλημερα,

το γενικο απο τον πινακα σηκωσα..το λαπτοπ δουλευει κανονικα.

τις προηγουμενες μερες ειχα παρατηρησει διαρροηρευματος γιατι ειχα ακουμπησει το HDMI και με ειχε τσιμπισει το ρευμα....

Αν η τηλεόραση δεν λειτουργεί να την στείλεις πίσω. Υπομονή με το e-shop, είναι λίγο "δύσκαμπτοι"...

Και ψάξε λίγο την κεραία της τηλεόρασης, μήπως έχει διαρροή...