Samsung NX100, οι Κορεάτες συνεχίζουν...

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,819
Αθήνα
Μετά την SLR-like NX10 και την επερχόμενη φθηνότερη εκδοχή της, την ΝΧ5, τώρα χτυπάνε και την "υποκατηγορία" μηχανές χωρίς ενσωματωμένο EVF με την NX100:

attachment.php
attachment.php

Μαζί θα εμφανισθούν και νέοι φακοί. Επίμονοι οι τύποι και οργανωμένοι - αν θυμόσαστε κάποτε ακούγαμε Κορεάτικη συσκευή και λακίζαμε... Για φωτογραφικές προς το παρόν νοιώθω κάπως, αλλά έως πότε?

Περισσότερα εδώ: http://photorumors.com/2010/09/06/samsung-nx100-again/

Attachments

• samsung-nx100.jpg
    samsung-nx100.jpg
    61.9 KB · Views: 84
  • samsung-nx100-camera.jpg
    samsung-nx100-camera.jpg
    54.4 KB · Views: 83
Σωστα , ακομη παλαιοτερα λακιζαμε οταν ακουγαμε Ιαπωνικη συσκευη η οχημα και οχι αδικα (εκτος φωτογραφικων βεβαια).
Τα παντα κρινονται απο τα αποτελεσματα και αν κρινω απο τον εξαιρετικο για τα ματια μου Samyang 14/2.8 και οχι μονο , θα ειναι ανοητο να υποτιμησουμε τους Κορεατες επειδη μοιαζουν με τους Κινεζους .
Προς το παρον δεν εχω δει και τιποτα ιδιαιτερο στις φωτογραφικες μηχανες απο Κορεα μερια ...... , προς το παρον .

Η ΕΧ1/TL500 πάντως, στο luminous landscape που θεωρώ πολύ "φωτογραφικό" θεωρήθηκε εφάμιλλη της LX3, στο δε serious compacts ο φακός της καλύτερος από της LX3 - όχι λόγω εστιακού μήκους και φωτεινότητας, αλλά με καλύτερο κεντράρισμα και ακόμα καθαρότερος... τώρα βέβαια έσκασε μύτη η LX5... Να δούμε λίγο και τις τιμές στο "ράφι". Από αντιπροσωπεία ξέρει κανείς κάτι?

Με κομπακτ δεν εχω ασχοληθει πολυ αφου δεν ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος απο τις πολυ καλες για την εποχη Casio 5700 και Sony 717.
Οτι διαβασα απο εσενα , κυριως εδω για τις εξελιξεις , και το εψαξα λιγακι παραπανω για την LX3 ( εντυπωσιακη νομιζω) + Εwamarine η ισως μια ΤΖ10 για το ζουμ ωστε να εχει παραπανω νοημα οταν αφηνω τους σταθερους και την dslr.
Εβγαλε βεβαια η Σαμσουνγκ και την αδελφη της Πενταξ, την Κ20 , αλλα ως εκει απο dslr , ομως οτι ειναι τοσο αξιολογη στις κομπακτ δεν το γνωριζα και σιγουρα αν αποφασισω θα την λαβω υπ'οψη.:a0210: