Samsung or LG 40" TV

strumfita

New member
16 December 2015
4
Hallo!!
Σκοπεύω να αγοράσω τηλεόραση άμεσα με ταβάνι τα 360 . Η απόστασης θέασης είναι 2.3m οπότε πιστεύω ότι 40" είναι οκ.
Δεν με ενδιαφέρει το 3D, smart TV κομμάτι.
Media player, σύνδεση με PC, καλό ήχο και gaming.
Από το λίγο που διάβασα σχετικά με τα Hz και την αναξιοπιστία των specs, δεν ξέρω να κρίνω ποιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή για καλή εικόνα και ποιότητα πανελ.

TV SAMSUNG UE40J500
TV SAMSUNG UE40J5100
TV SAMSUNG UE40J5100AWXXH

LG 43LF5400

Κάποια άλλη πρόταση;

Συμφέρει να την πάρω αυτη την περίοδο;

Καλωσόρισες. Για την απόσταση θέασης και την χρήση που αναφέρεις, καλύτερα να ανεβάσεις το budget για κάποια τηλεόραση άνω των 43". Όλες οι προαναφερθείσες έχουν panel με 50 Hz ρυθμό ανανέωσης, ενώ στις αρχές της επόμενης χρονιάς ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Μιχαλη οταν λες αρχες τις χρονιας εννοεις τις εκπτωσεις του Ιανουαριου; Δεν ηξερα οτι πιανουν κ τα ηλεκτρονικα.

Καλώς σας βρήκα Michalis3!

harrygreen88 κι εγω δεν πιστευα οτι πιανουν τα ηλεκτρονικα αλλά το άκουσα από κάποιους, δεν ξερω αν ισχύει!

Για budget increase δν το νομιζω. Οπότε προτίμησα να περιοριστώ στις 40 in.

Αν η συνδεση Pc περιλαμβανει οχι μονο θεαση ταινιων αλλα γενικα ολη την χρηση του pc πανω απο 43
και να καθεσαι απο το μισο μετρο ειναι απο υπερβολικο εως αστειο

Απάντηση: Re: Samsung or LG 40" TV

:offtopic:
Δεν ηξερα οτι πιανουν κ τα ηλεκτρονικα.
harrygreen88 κι εγω δεν πιστευα οτι πιανουν τα ηλεκτρονικα αλλά το άκουσα από κάποιους, δεν ξερω αν ισχύει!
Kαλα ρε σεις στην Ελλαδα ζειτε; ανεκαθεν γινονται εκπτωσεις (χειμερινες και καλοκαιρινες), στα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα και ρουχα

οκ γίνονται εκπτώσεις! Δεν με είχαν απασχολήσει πιο πριν οι εκπτώσεις στα ηλεκτρονικα :)
εγω ρωταω αν με συμφερει να την παρω πριν τα χριστούγεννα ή στις εκπτώσεις που λες, ακριβως επειδή δεν ξέρω τι παίζεται με τις τιμές!!

οκ γίνονται εκπτώσεις! Δεν με είχαν απασχολήσει πιο πριν οι εκπτώσεις στα ηλεκτρονικα :)
εγω ρωταω αν με συμφερει να την παρω πριν τα χριστούγεννα ή στις εκπτώσεις που λες, ακριβως επειδή δεν ξέρω τι παίζεται με τις τιμές!!
συγκριτικά δηλαδή προσφορές χριστουγέννων και εκπτώσεις Ιανουαρίου
Το pc στο σπίτι το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου όχι μονο για Multimedia και εννοώ
ότι κάθομαι αρκετη ώρα να δουλεψω είτε αυτο είναι excel, είτε CAD, είτε κάποια ανάλυση. 

-40" συμφωνα με distance per inch πιστευω ειναι καλά για τα 2.3 m
-στα Hz δεν θα δω καμια διαφορα απ' όσο έχω καταλάβει

Δεν εχω τρελές απαιτήσεις από την τηλεόραση, με ενδιαφέρει να κάνω μια value for money αγορα.

Απάντηση: Re: Samsung or LG 40" TV

Ναι, καλυτερα ειναι να περιμενεις, μετα τις γιορτες, οι τιμες (απ'οτι εχω καταλαβει), φτανουνε στο κατωτερο σημειο γυρω στο Μαρτιο-Απριλιο, οπου σιγα σιγα εμφανιζονται τα μοντελα της επομενης χρονιας.

Εγω οταν πηρα τηλεοραση, τελη Μαρτιου 2015, οι τιμες (σε lg-sony-samsung), ητανε στα πιο χαμηλα επιπεδα, (επειδη τις παρακολουθουσα συνεχεια), σε σχεση με την υπολοιπη περιοδο, εκτος μεμονωμενων προσφορων, για καποιες ημερες.
Eαν παρατηρησεις την εξελιξη τιμης εδω, http://www.skroutz.gr/s/4639390/Samsung-UE32H6400.hαml θα δεις οτι απο τον Φεβρουαριο-Ιουνιο, ητανε στο πιο χαμηλο επιπεδο, εκτος οπως ειπα, μεμονομενων προσφορων.