Οι ρυθμίσεις που βρήκες είναι για την τηλεόραση εκείνη και με το player εκείνο που έγινε η ρύθμιση.
Δεν έχουν σχέση με τη δική σου τηλεόραση.
Κατά τη γνώμη μου οποιαδήποτε αντιγραφή ρυθμίσεων από άλλες τηλεοράσεις είναι παντελώς άχρηστη, ακόμα και από το ίδιο μοντέλο, ακόμα κι αν είναι ρυθμίσεις από επαγγελματία και ειδικά η αντιγραφή των τιμών RGΒ και των τιμών στο CMS (αν υπάρχει).
Μπορεί ο καθένας να κάνει μερικά απλά πραγματάκια, με την χρήση κάποιων ειδκών pattern τα οποια χρησιμοποιούν και οι επαγγελματίες.
Όλα "Περί ρυθμίσεων" είναι γραμμένα μέσα στα link αυτού του post..... http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056684106&highlight=#post1056684106
Και "Περί Sharpness" ... http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056719825&viewfull=1#post1056719825
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο όρεξη και χρόνος για διάβασμα, άλλωστε "τα αγαθά κόποις κτώνται".
Μια χαρά το κατάλαβες το θέμα των ρυθμίσεων, αν χρειαστείς βοήθεια υπάρχουν πολλές πληροφορίες (από link σε link) παρακάτω...
Το προβλημα ειναι οτι στο λευκο δε μπορω να το κανω να αναβοσβηνουν μονο απο το "σημειο αναφορας" και μετα,αναβοσβηνουν σχεδον ολα.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Και εγώ έφυγα από άλλη μάρκα λόγω 2/2 τηλεοράσεις με προβλήματα και πήγα στην Samsung 51Ε530 και ευτυχώς είναι (προς το παρόν τουλάχιστον) μια χαρά.
Μελλοντικά δεν αποκλείω να πάω σε άλλη μάρκα ή τεχνολογία ανάλογα τις συνθήκες.
Νομιζω πως πιο καλη φωτο δε θα μπορουσα να βγαλω.Βεβαια εχω μια ψηφιακη 6ετιας αλλα οκ.
υποθετω (χωρις να ειμαι ειδικος, αλλα απο αυτα που διαβαζω) πως οι εταιρειες για να ριξουν το κοστος, εχουν φτηνα πανελ, και για αυτο βλεπεις αυτες τις γραμμες...
Σε μενα ηρθε ο τεχνικος σημερα τπ απογευμα για να βγαλει φωτο,δυστυχως το προβλημα μειωνεται στις φωτογραφιες αλλα θα τις στειλει να τις δουν και θα με ενημερωσει.Το θεμα οπως μου ειπε ειναι να το αναγνωρισουν σαν προβλημα και οι απο πανω.Αυτος παντως ειδε τις γραμμες και απο κοντα και μιλησε για αλλαγη πανελ,για αντικατασταση χλωμο το βλεπω μετα απο 4 μηνες εκτος και αν δεν εχουν πανελ του μοντελου κατι που ειναι δυσκολο.Ελπιζω να υπαρξει κατανοηση απο
την εταιρια και να μη το παιξουν "τρελιτσα".
Νομιζω πως πιο καλη φωτο δε θα μπορουσα να βγαλω.Βεβαια εχω μια ψηφιακη 6ετιας αλλα οκ.
![]()
Ειναι το γκριζοασπρομαυρο απο την μπαλα κυλισης για τον καθαρισμο του ir.Αν εννοεις αυτο.