Samsung plasma psB650 κιτρινισμα της οθονης

thoumbos

New member
8 October 2012
3
Καλησπερα σε ολους.Εχω την συγκεκριμενη T.V περιπου 3 χρονια,πριν απο ενα μηνα παρατηρησα κιτρινιλες στα δυο επανω ακρα της οθονης,τα οποια εχω την εντυπωση οτι απλωνονται σιγα σιγα.Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει και αν υπαρχει λυση..Ευχαριστω!

ps50B650.Οι κιτρινιλες φαινονται μονο σε ασπρο φοντο η ανοιχτο γκρι π.χ ασπρομαυρες ταινιες.

Πόσες ώρες λειτουργίας έχει η τηλεόραση; Είναι εύκολο να βγάλεις κάποια φωτογραφία;

Κράτα την όσο αντέξει. Πιθανότατα να είναι βλάβη στο πάνελ το οποίο δεν επισκευάζεται ούτε αντικαθίσταται (και ανταλλακτικό να υπάρχει το κόστος είναι κοντά στο κόστος καινούργιας τηλεόρασης).

Μειωσα το φως κυψελης απο 10 σε 5.Η ρυθμιση εικονας ειναι δυναμικη.Πιστευετε οτι μπορει καποια ρυθμιση να βοηθησει ωστε να μην εξαπλωθουν οι κιτρινιλες;Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Samsung plasma psB650 κιτρινισμα της οθονης

Μειωσα το φως κυψελης απο 10 σε 5.Η ρυθμιση εικονας ειναι δυναμικη.Πιστευετε οτι μπορει καποια ρυθμιση να βοηθησει ωστε να μην εξαπλωθουν οι κιτρινιλες;Ευχαριστω.

αυτο που λες το εχω δει και σε lcd που ειχαν δουλεψει πολλες ωρες ομως και ηταν θερμοκρασιακο δηλαδη απο τις πολλες ωρες λειτουργιας οι λαμπες τις ειχαν κανει 3 σκιες καφετι που φαινωνταν μονο σε λευκο αχνα και μεγαλωναν σιγα σιγα....ολα εχουν την ωρα τους μην τραβιεσαι με τις ρυθμισεις απλα κρατα την για την αγγαρεια και ψαξου για νεα αγορα....:antlers:....κοστιζει αλλα θα εχεις κοινουργιο πραγμα για χρονια παλι.

Last edited: