Samsung Προβλημα με MKV αρχεια

εχω επιλεξει σε οτι μενου υπαρχει στα ελληνικα(υπαρχει καπου αλλου στο μενου?)...δοκιμασα και εβαλα αγγλικους υποτιτλουσ και τουσ δειχνει κανονικα...

υπάρχει και αλλού :)
όταν παίζει η ταινία, πάτα pause, πάτα tools από το τηλεκοντρόλ και μετά επιλέγεις τους υπότιτλους.
Μία φορά το κάνεις και ισχύει για πάντα :)

ευχαριστω,το εκανα και απο οτι καταλαβα γινεται μονο στις ταινιες που παιζουν απο στικακι....μεσω allshare προσπαθησα αλλα δεν δινει επιλογη γλωσσας για υποτιτλους...και κατι ακομα..μπορει να γινει το ιδιο και με αλλα αρχεια εκτος απο mkv οπως avi,mp4 κτλ ???

μέσω DLNA (π.χ. allshare) δείχνει μόνο τους εξωτερικούς υπότιτλους, πρέπει να τους δείχνει κανονικά τους ελληνικούς

για avi, mp4, κλπ, νομίζω ότι πιάνει η ρύθμιση που έκανες ήδη

Πηγα σε ενα φιλικο σπιτι και εχεουν την ue40es6100. Εβαλα εναν εξωτερικο σκληρο WD Passport και εκανε συνεχεια "φορτωση". Ενω τον εβλεπε κανονικα δεν εμαπινε στον δισκο. Το ιδιο εκανε και στο BD 2.1 home cinema. H δικη μου TV LG σειρα LH**** τον βλεπει κανονικα και γρηγορα..

Re: Απάντηση: Samsung Προβλημα με MKV αρχεια

Εγω που εχω την SAMSUNG UE7000 2 χρονια μεσω του allshare παιζω κανονικα MKV και 3D MKV. Γιατι πελαγωνεις ειναι υπεροχο και ευκολο προγραμμα