Samsung PS50A656T

george salonica

New member
12 July 2008
8
Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα τη γνωμη σας για την συγκεκριμενη tv.
Αξιζει να την αγορασω?
Υπαρχει καποιος που εχει αποψη για αυτην?
Η τιμη της ειναι 1899e στο Πλαισιο.
Ευχαριστω...-bye-

Δεν την έχω δει αλλά με βάση αυτά που έχω διαβάσει αλλά και τα χαρακτηριστικά της πρέπει να είναι πολύ καλή τηλεόραση.
Επίσης την 50Q96 που είδα κάποτε μου είχε αρέσει πολύ πόσο μάλλον αυτή.
Για να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι.

Καλώς ήρθες!

Συμφωνώ για την Q96, από τις αγαπημένες μου πλάσμα.

Δεν έχω δει την 656, αλλά έχουν ακουστεί αρκετά προβλήματα σχετικά με τα 24p και τις φετινές πλάσμα της Samsung.

Προσωπικά δεν έχω πάρει με καλό μάτι την τελευταία σειρά πλάσμα της samsung οπότε θα σου έλεγα μην.
Αν οπωσδήποτε θέλεις full hd (λόγω απόστασης) θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο για την LG PG7000 που θα κυμαίνεται στην ίδια τιμή ή να ανέβεις οικονομικά και να πας σε panasonic.

Είναι η ίδια αρχή λειτουργίας με τα orbiter των Pioneer και LG.

Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα, αλλά σίγουρα βοηθάει λίγο.

Θωμά έχεις πάθει φοβία με το burn in. Αποφάσισε ποιά πλάσμα σου αρέσει και χτύπα την πριν αρχίσεις να βλέπεις όνειρα με "καμένες" plasma... :flipout:

...ή στην τελική μη πάρεις plasma.....άμα είναι να σκας :FSGSFGS4: για μια κ@λ@τηλεόραση, άστα να πάνε...

Απάντηση: Re: Samsung PS50A656T

Θωμά έχεις πάθει φοβία με το burn in. Αποφάσισε ποιά πλάσμα σου αρέσει και χτύπα την πριν αρχίσεις να βλέπεις όνειρα με "καμένες" plasma... :flipout:

Δεν θα πάρω μάλλον πλάσμα γιατί έχω HTPC και όσο να´ναι υπάρχει ένας φόβος.
Εξ´άλλου δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί.

Καλά θα κάνεις γιατί πάνω από όλα είναι η ψυχική μας υγεία.

Πάντως εγώ μόλις σήμερα τελείωσα το htpc μου και ετοιμάζομαι να το συνδέσω χωρίς φόβο και πάθος στην πλάσμα μου...

Απάντηση: Re: Samsung PS50A656T

Καλά θα κάνεις γιατί πάνω από όλα είναι η ψυχική μας υγεία.

Πάντως εγώ μόλις σήμερα τελείωσα το htpc μου και ετοιμάζομαι να το συνδέσω χωρίς φόβο και πάθος στην πλάσμα μου...

Ποιά πλάσμα έχεις;
Μόλις έβλεπα τον ολυμπιακό σε αυτήν.

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?11673

Μια χαρά έπαιζε.
Τζάμπα πράμα.