Samsung PS50B550 - Πρόβλημα με HDMI

Pandamator

New member
Δώστε μου τα φώτα σας, παρακαλώ. Έχω μια 50αρα πλάσμα Samsung PS50B550 στην οποία έχω συνδέσει με dvi->hdmi καλώδιο ένα desktop pc στην dvi/hdmi θύρα και ένα home theater επίσης samsung σε άλλη hdmi θύρα. Ξαφνικά χτες κι ενώ για μήνες όλα δούλευαν ρολόι δειχνουν να έχουν νεκρώσει οι hdmi θυρες. Συγκεκριμένα κάποια στιγμή το απόγευμα έβλεπα κανονικά μια ταινία απτο pc, αργότερα χωρίς να γυρίσω το σήμα πίσω στο pc μονιτορ επιστρέφω στα τηλεοπτικά κανάλια για να δω το ματς. Όταν τέλειωσε μετά απο 2 ώρες πάω να το ξαναγυρίσω στο pc αλλά βλέπω ότι στο source list τις 2 θύρες που χρησιμοποιώ τις έχει πάει στο κάτω μέρος της λίστας που είναι οι ανενεργές. Έβγαλα και ξάναβαλα τα καλώδια, έκανα επανεκίνηση το pc, έβγαλα απτο ρεύμα την πλάσμα, δοκίμασα όλες τις hdmi θυρες και στο μεν pc ούτε βλέπει η πλάσμα συσκευή πάνω της ούτε και το pc οτι υπάρχει δεύτερη οθόνη, στο δε home theater όταν το έβαλα στις άλλες 2 θυρες που εμφανίζονται σαν ενεργές στο source list μου βγάζει "mode not supported" ενώ αν κάνω refresh στο source list δε δείχνει οτι υπάρχει συσκευή συνδεδεμένη.Τι μπορεί να έχει συμβεί και τι μπορώ να κάνω (πριν κάνω κανα μπαμ απτο σκάσιμο...)?

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με το κοντινοτερο σερβις...προφανως χαλασε η πλακετα ελεγχου των θυρων...