Samsung PS50Q96H αξίζει?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Samsung PS50Q96H

OK το ξέρω, είναι δυο χρονων μοντέλο όμως κάποιος φίλος την βρήκε σε εκκαθάριση stock από την αντιπροσωπεία μονο 599 Ευρώ!
Βασικά το μονο που τον ενδιαφέρει είναι το τηλεοπτικό σήμα. Τι λέτε?

Είναι πολύ καλή τηλεόραση και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλοί κάτοχοι μέσα στο Φόρουμ (αρκετοί έχουμε πάρει το μικρότερο μοντέλο C αντι για Q) δεν θυμάμαι πια ήταν η διαφορά.

Στα αρνητικά είναι όμως ότι μπορείς να βρεις πιο καινούργιο μοντέλο 50 αρας plasma στα 800 € ίσως και φθηνότερα.
Επίσης η Samsung είναι 450-480 W που σημαίνει αρκετά υψηλή κατανάλωση σε σέση με ένα νεώτερο μοντέλο.

Το κυριώτερο βέβαια είναι να σου αρέσει από πλευράς αισθητικής και να μην πέσεις σε κανένα κομάτι από επιστροφές που ίσως είναι ταλαιπωρημένο.

ΥΓ Στα αρνητικά μπορείς να βάλεις και τον ήχο που είναι χαμηλής στάθμης

ΙΜΗΟ είναι μια τίμια επιλογή σε καλή τιμή, αλλά πάντα πρέπει να τσεκάρουμε και τι άλλες επιλογές έχουμε.

Re: Απάντηση: Samsung PS50Q96H αξίζει?

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει εφοσον με χιλια ευρω περιπου παιρνει κανεις καινουργια πλασμα 50αρα Full HD ενω μπορει να βρει και καινουργια HD Ready με κατω απο χιλιαρικο...αν και μιλαω για τιμες Ελλαδας και οχι Κυπρου βεβαια...

ΥΓ. Καταναλωση 400+ Watt (πραγματικα) εχουν οι φετινες 50αρες πλασμα , αυτη σιγουρα θα εχει ακομη παραπανω...

Τελικά θα συμφωνήσω και εγώ με τον Γιάννη, η κατανάλωση της συγκεκριμένης TV αλλα και αυτό που είπε ο Νίκος για τυχών ταλαιπωρημένο κομμάτι είναι μεγάλο ρίσκο.
Εξάλλου με λίγα Ευρώ παραπάνω παίρνεις νέο μοντέλο σαν αυτά.

Thanks anyway!