samsung τρεμοπαιξιμο

nickvas19

AVClub Addicted Member
11 August 2011
2,011
καλησπερα εχω μια samsung 40" samsung le40a656 η οποία μου κανει κατι τρεμοπαιγματα.αυτο μου το έκανα εξ αρχης αλλα δεν το έκανε παντα και δεν μπορουσα να το αποδείξω. Αυτο γινεται μονο οταν συνδεω με HDMI. Εχω δοκιμασει με αρκετα καλωδια και σε άλλες θυρες αλλα τπτ. τραβιξα ενα βιντεο για να το δειτε...η καμερα ειναι σε τριποδα...ευχαριστω.

ΥΣ:καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο μοντελο ζεστενεται πολυ και γι αυτο το κανει αλλα δεν γνωριζω εαν οντως ειναι αυτο.
https://www.youtube.com/watch?v=aJmhmU3EOik&feature=youtu.be

συμπληρωματικα η τηλεοραση ειναι μια samsung le40a656 Οταν βλεπω τηλεοραση δεν κανει τπτ αλλα οταν συνδέσω pc,λαπτοπ,χβοχ...κανει τα δικα του. Εχω αλλάξει αναλύσεις,hz,μπαλαντεζα μεχρι και σκετο το έβαλα στην μπριζα του τοίχου και τπτ.

δοκίμασα και έβαλα δοκιμαστικο κατσαβίδι στο καλώδιο ωστε το line να έχει ρευμα(διοτι μεχρι τώρα στο N ηταν το ρεύμα) μπας και ειναι απο αυτο. Ακομα δεν εχω το εχω δοκιμασει αλλα δεν ξερω εαν παίζει τοσο ρολο αυτο!!!απλα το θυμομουν απο άλλες συσκευες και ειπα να δοκιμασω και αυτο!!

Η συγκεκριμένη τηλεόραση είχε ένα παρόμοιο θέμα που δημιουργούνταν από επιθετική εργοστασιακή προρρύθμιση του αλγόριθμου αποθορυβοποίησης, το οποίο υποτίθεται ότι λύθηκε σε μεταγενέστερο firmware...

Σε πρώτη φάση, θα πρότεινα να απενεργοποιήσεις όλα τα NR (Noise Reduction) και το MotionPlus. Αν συνεχίζει να το κάνει, τσέκαρε ποιό firmware φοράς κι αν υπάρχει νεώτερο...

Noise και motion?!ωραια...θα τσεκαρω κ το firmware...εγω ειδα ενα firmware στο site της samsung πλην ομως δεν ξερω εαν ειναι αυτο που εχει η μανα του ή οχι.