Samsung TVs: Πουλήθηκαν 5.7 εκατομμύρια τον Νοέμβριο

loufjohn

AVClub Enthusiast
29 December 2007
1,018
[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD="class: contentheading, width: 100%"]Samsung TVs: Πουλήθηκαν 5.7 εκατομμύρια τον Νοέμβριο [/TD]
[TD="class: buttonheading, width: 100%, align: right"] [/TD]
[TD="class: buttonheading, width: 100%, align: right"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD] Τελευταία Νέα - Eπικαιρότητα [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: createdate"] Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 09:46
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Samsung TVs: Πουλήθηκαν 5.7 εκατομμύρια τον Νοέμβριο
Δύο τηλεοράσεις ανά δευτερόλεπτο!

Samsung-d8000.jpg

Κρίση, κρίση, παγκόσμια ύφεση αλλά τηλεόραση - τηλεόραση!​
Σύμφωνα με την Samsung, τον Νοέμβριο πουλήθηκαν παγκοσμίως 5.7 εκατομμύρια τηλεοράσεις, πράγμα που σημαίνει δύο τηλεοράσεις ανά δευτερόλεπτο!
Πρόκειται για επίδοση ρεκόρ όλων των εποχών!
Τον Οκτώβριο οι επιδόσεις ήταν... μόλις 5.000.000 τηλεοράσεις
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Μα κρίση=τηλεόραση αφού κανείς δεν κάνει κίνηση να βγεί έξω απο το σπίτι του..χα,χα μπράβο στην samsung.

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής περίεργο:πέρυσι τέτοια εποχή η ναυαρχίδα της Samsung ήταν η c8000 που στις 46" κόστιζε 2400.Φέτος η αντίστοιχη d8000 μαζί και με 2 ζευγάρια γυαλιά κοστίζει 1650(μειόν 150 η επιστροφή 1500).Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα κάτι δε μου πάει καλά...δε θα μου φανεί απίθανο αν η σειρά d αρχίσει να βγάζει προβλήματα κατά ριπάς μετά τα 2 χρόνια της εγγύησης

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής περίεργο:πέρυσι τέτοια εποχή η ναυαρχίδα της Samsung ήταν η c8000 που στις 46" κόστιζε 2400.Φέτος η αντίστοιχη d8000 μαζί και με 2 ζευγάρια γυαλιά κοστίζει 1650(μειόν 150 η επιστροφή 1500).Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα κάτι δε μου πάει καλά...δε θα μου φανεί απίθανο αν η σειρά d αρχίσει να βγάζει προβλήματα κατά ριπάς μετά τα 2 χρόνια της εγγύησης

Φαε την γλωσσα σου ρε,και την εχουμε παρει τη ντι σειρα!!!χαχαχαχα.:smash:
Υ.Γ Πλακιτσα κανω,παντως σωστη η παρατηρηση σου,αλλα ας ελπισουμε να πανε ολλα καλα,και να βγει καλη η συγκεριμενη σειρα.