Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για το netflix ισχυει αυτο γραφει και ο psideras. Εμενα μου προεκυψε ενα κουλο. Μετα απο επαναφορα του smarthub δεν εμφανιζεται το samsung apps για να κανω εγκατασταση εφαρμογων. Τι reset και ξαναreset... τιποτα. Καμια ιδεα?

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1 χρονο κοντα τωρα για να βγαλει καποια ενημερωση ,μαλλον η εκδοση 2126.0 ειναι και η τελευταια, γνωριζουμε μεχρι ποτε θα υποστηριζει το youtube;

Καλημέρα, επικοινωνία που είχα με Netflix δεν υπαρχει προς το παρον πλανο να βγει καποιο update που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους...κριμα...

Καλημέρα, επικοινωνία που είχα με Netflix δεν υπαρχει προς το παρον πλανο να βγει καποιο update που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους...κριμα...

Συμβαινει σε ολες τις tv samsung ; ειναι θεμα Netflix η θεμα της samsung η υποθεση;

Καλησπέρα παίδες! αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... Μόνο όταν παρακολουθώ τηλεόραση (επίγεια κανάλια) μου κάνει ένα τρεμοπαίξιμο οριζοντίως στο 1/4 από επάνω και σε όλο το πλάτος , σαν να αναβοσβήνει... έχει αντιμετωπίσει κανένας αντίστοιχο θέμα?

Βρε παίδες δεν μπορώ να βρω πώς ενεργοποιω το bluetooth στην τηλεόραση . Στο μενού δεν το βλέπω .. Τι κάνω λαθος

Καλησπέρα παίδες! αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... Μόνο όταν παρακολουθώ τηλεόραση (επίγεια κανάλια) μου κάνει ένα τρεμοπαίξιμο οριζοντίως στο 1/4 από επάνω και σε όλο το πλάτος , σαν να αναβοσβήνει... έχει αντιμετωπίσει κανένας αντίστοιχο θέμα?
Εγώ προς το παρών κανένα θέμα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συγγνώμη εννοούσα game ρυθμίσεις για ps4 pro, γιατί με κουράζει το τυπικό..

Βάλε το game mode και χαμήλωσε τον οπίσθιο εκεί που το φως είναι ξεκούραστο για τα μάτια σου...

Τελικά έχει μία γραμμή παράλληλα και μάλλον ξεκινάν να μετράω ανάποδα....

Καλημέρα, σύνδεσα μια ηχόμπαρα της Samsung και στο μανουαλ διάβασα ότι πρέπει να αλλάξω τον ήχο από PCM σε Dolby Digital. Στο μενού της τηλεόρασης όμως δεν με αφήνει να το επιλέξω αν και υπάρχει σαν επιλογή. Καμιά ιδέα?

Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται to dolby, και στην δικιά μου h6400 σε pcm μόνο λειτουργεί η ηχομπαρα... Είναι θέμα των samsung

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επικοινώνησα με Samsung και μου είπαν ότι έχει να κάνει με την πηγή. Όντως σε ψηφιακά κανάλια και Nova δεν σου δινει την επιλογή Dolby Digital αλλά στο Netflix στην δίνει.

Επιλογή Dolby digital και DTS δίνει και κατά την χρήση USB , ανάλογα με το οπτικοακουστικό υλικό που περιέχει φυσικά ...

Καλησπέρα στην παρέα, υπάρχει τρόπος στην συγκεκριμένη tv να κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές cosmote tv και eon;

Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται to dolby, και στην δικιά μου h6400 σε pcm μόνο λειτουργεί η ηχομπαρα... Είναι θέμα των samsung

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχετε δίκιο, έχει σχέση με την πηγή...