Samsung UE F9000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προφανώς δεν κατάλαβες το ειρωνικό ύφος του post μου!!
Αν δεις την φώτο γράφει αρχική τιμή καταστήματος 2999.01 και σου δίνει μια θεσπέσια έκπτωση 0,01 ευρώ ... :flipout:
Συμφωνώ ότι ο φίλος που έσκασε τα 4200 πριν ένα μήνα, θα νιώθει κάπως έτσι τώρα---> :bang:
Μέχρι το Πάσχα, να δείτε που θα πάει στο 2000ρο!!!
(Εγώ πάντως θα περιμένω την 8Κ ...., μην σου πω την 16Κ !!! :2thumb22sup: )

Γιατί πρόκειται για hi end μοντέλο της εταιρίας και γιατί λόγω ανάλυσης δεν υπάρχει νόημα να βγει σε λιγότερες ίντσες.

Re: Απάντηση: Samsung UE F9000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προφανώς δεν κατάλαβες το ειρωνικό ύφος του post μου!!
Αν δεις την φώτο γράφει αρχική τιμή καταστήματος 2999.01 και σου δίνει μια θεσπέσια έκπτωση 0,01 ευρώ ... :flipout:
Συμφωνώ ότι ο φίλος που έσκασε τα 4200 πριν ένα μήνα, θα νιώθει κάπως έτσι τώρα---> :bang:
Μέχρι το Πάσχα, να δείτε που θα πάει στο 2000ρο!!!
(Εγώ πάντως θα περιμένω την 8Κ ...., μην σου πω την 16Κ !!! :2thumb22sup: )

Φίλε μου αν εννοείς εμένα, όντως πήρα την 65άρα 4200 (με 60 ατοκες) πριν τα Χριστούγεννα, είμαι υπερευχαριστημένος από την ποιότητά της και νοιώθω ακόμα :award: . Μια συμβουλή θα σου δώσω, μιας και ψάχνεις για τηλεόραση: Αν κυνηγάς την πιο μεγάλη έκπτωση, δεν θα πάρεις ποτέ τηλεόραση :BXVZCBXZ6:...

Καλησπέρα 2 ερωτήσεις από μένα. Πόσα hz είναι πραγματικά η tv. Και πως τα πάει από banding clouding. Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Samsung UE F9000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάποτε που είχα ρωτήσει είχα πάρει απάντηση για ένα site που έχει τα sample video των τηλεοράσεων αλλά το έχω χάσει. Ψάχνω να βρω τα UHD βιντεάκια που παίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση (αλλά και των υπολοίπων) στα stands των καταστημάτων. Ξέρει κανείς;

Καλησπέρα κ απο μένα νέο μέλος και κάτοχος εδώ και 2 μήνες μιας 55 f9000. Σε δορυφορικό σήμα ΟΤΕ tv στα hd κανάλια ή εικόνα είναι παρά πολύ καλή , εκπληκτική σε bluray 2d και 3d .
Σε 4κ απλά απίστευτη εικόνα και θα μας κάνουν να παρακαλάμε ποτέ θα βγουν τα πρώτα 4κ bluray.

Aptaliko για το Samsung 4k demo. http://kickass.to/official-samsung-uhd-demo-germany-2160p-4k-t8311193.html

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα και απο εμένα , έχω μπει για τα καλά τον τελευταίο καιρό στην διαδικασία της έρευνας ώστε να προχωρήσω στη αγορά τηλεόρασης για το σαλόνι μου.
Ως κάτοχος μιας pioneer kuro 5090h ο πήχης είναι αρκετά ψηλά, ενδιαφέρομαι για 65in και έχω δει αρκετά αφιερώματα της 65f9000.
Με έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα της (φυσικά με τα μαμά clip) αλλά έχω μια αισθητική ένσταση, θέλω η τηλεόραση να είναι τηλεόραση και όχι πίνακας ζωγραφικής (η kuro με τα πλαϊνά ηχεία της και το πλαίσιο φτάνει το 1,50 μέτρο πλάτος στις 50in!!!).
Με τα παραπάνω ως δεδομένα θα ήθελα την γνώμη σας και μια σύγκριση αν είναι δυνατόν μεταξύ της 65f9000 και της kd65x9005b που βγήκε στην αγορά πριν 4 ημέρες (τιμή 4200e)
Ελπίζω να μην σας κούρασα ,ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση σας.

Γιατί δε βάζεις το θέμα στο : ΑΓΟΡΆ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ , να πάρεις πιο πολλές απόψεις και προτάσεις.
Πάντως και οι δύο πάρα πολύ καλές, ηχητικά η 9005Β είναι πιο καλή.

Μια ακόμη πρόταση, με αυτές αν και πολύ καλές, το μαύρο της κούρο, το ξέρεις, το ξεχνάς. Γιατί δε κοιτάς προς Panasonic ZT60 , που είναι 60αρα και η μοναδική μετά τη κούρο και που οικονομικά νομίζω είναι εκεί γύρω με τις άλλες δύο που κοιτάς, αν όχι και πιο φθηνή τώρα πιά. Το 4κ που δεν έχει δε πειράζει γιατί θα περάσουν χρόνια μέχρι να αξιοποιηθεί σωστά και ειδικά στην Ελλάδα κάνει και κακό το 4Κ με τα αίσχος κανάλια που έχουμε

Last edited: