Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Εικόνα
Τηλεοράσεις
TV Reviews - Εντυπώσεις - Τεχνικά χαρακτηριστικά
LCD TV
Samsung UE HU7500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="silencer51" data-source="post: 1057155653" data-attributes="member: 33079"><p>Συνολικά κράτησα την 7000 περίπου δέκα ημέρες.</p><p></p><p>Η 7000 είναι κατά τη γνώμη μου πανέμορφη (το αισθητικό κομμάτι μιας τιβι δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά πραγματικά το stand και το design της 7αρας είναι καταπληκτικό).</p><p></p><p>Απο κει και περα: πιστεύω πως η 7500 είναι καλύτερη σχεδόν στα πάντα. Έχει μεγαλυτερες γωνίες θέασης απο την 7000, πολύ πιο ομοιογενές και σωστο λευκό (πιθανότατα έπεσα σε σκαρτες 7αρες οπου στις άκρες το λευκό 'ροζιζε' έντονα), λιγότερο (αλλά όχι ανυπαρκτο) flashlighting στις γωνίες και σχεδόν ανύπαρκτο clouding. Το μαύρο της επίσης μου φαίνεται καλύτερο.</p><p></p><p>Το Smart LED σύστημα (dimming) δουλεύει πολύ καλά σε 2,35:1 ταινίες και η προβολή 4k clips είναι εντυπωσιακή εμπειρία. Από πλευράς ήχου οι δυο τηλεοράσεις ειναι στα ίδια μέτρια επίπεδα.</p><p></p><p>Περαν αυτών, τα συγκεκριμένα μοντέλα μοιράζονται και ένα -σχεδιαστικό υποθετω- σφάλμα: στο κατω μέρος της οθόνης, λογω λεπτού bezel, υπάρχει μια λωρίδα μισού cm περίπου η οποία είναι πιο φωτεινή απο την υπόλοιπη εικόνα, κάτι το οποίο σε συγκεκριμένα χρώματα φαίνεται και σε αλλα εξαφανίζεται. Και οι τρεις επταρες που πέρασαν απ τα χέρια μου το είχαν στον ίδιο βαθμό, το ίδιο και η 7500. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, δεδομένης της άρτιας ομοιομορφίας και απουσίας DSE/banding.</p><p></p><p>Άσχετη παρατήρηση: έχει ξεφύγει η φάση με τις αυτοκολλητες ταινίες που βαζει η Σαμσουνγκ στο πλαίσιο της τιβι. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια στο κατω ασημι διακοσμητικό η οποία δεν μπορω με τιποτα να βρω πως βγαίνει, μιας και φαίνεται να είναι χωμένη ανάμεσα στο bezel και το διακοσμητικό!</p><p></p><p>Προσοχή στους νέους ιδιοκτήτες: αν σας προτρέψει η τιβι αναβάθμιση στο τελευταίο firmware (2143) επιλεξτε οχι, ενω γενικά βελτιώνει ελαφρώς το SD upscaling, ουσιαστικά αχρηστευει το Smart LED λόγω bugs στην επεξεργασία της εικόνας (χαμήλωμα φωτεινότητας σε σημεία που δεν χρειάζεται κλπ). Το ίδιο παρατήρησαν ιδιοκτήτες σε ξένα φορα, οποτε περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση απ την μαμα Σαμσουνγκ. Μέχρι να το διορθωσει, το Smart LED το έχω στο OFF.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="silencer51, post: 1057155653, member: 33079"] Συνολικά κράτησα την 7000 περίπου δέκα ημέρες. Η 7000 είναι κατά τη γνώμη μου πανέμορφη (το αισθητικό κομμάτι μιας τιβι δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά πραγματικά το stand και το design της 7αρας είναι καταπληκτικό). Απο κει και περα: πιστεύω πως η 7500 είναι καλύτερη σχεδόν στα πάντα. Έχει μεγαλυτερες γωνίες θέασης απο την 7000, πολύ πιο ομοιογενές και σωστο λευκό (πιθανότατα έπεσα σε σκαρτες 7αρες οπου στις άκρες το λευκό 'ροζιζε' έντονα), λιγότερο (αλλά όχι ανυπαρκτο) flashlighting στις γωνίες και σχεδόν ανύπαρκτο clouding. Το μαύρο της επίσης μου φαίνεται καλύτερο. Το Smart LED σύστημα (dimming) δουλεύει πολύ καλά σε 2,35:1 ταινίες και η προβολή 4k clips είναι εντυπωσιακή εμπειρία. Από πλευράς ήχου οι δυο τηλεοράσεις ειναι στα ίδια μέτρια επίπεδα. Περαν αυτών, τα συγκεκριμένα μοντέλα μοιράζονται και ένα -σχεδιαστικό υποθετω- σφάλμα: στο κατω μέρος της οθόνης, λογω λεπτού bezel, υπάρχει μια λωρίδα μισού cm περίπου η οποία είναι πιο φωτεινή απο την υπόλοιπη εικόνα, κάτι το οποίο σε συγκεκριμένα χρώματα φαίνεται και σε αλλα εξαφανίζεται. Και οι τρεις επταρες που πέρασαν απ τα χέρια μου το είχαν στον ίδιο βαθμό, το ίδιο και η 7500. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, δεδομένης της άρτιας ομοιομορφίας και απουσίας DSE/banding. Άσχετη παρατήρηση: έχει ξεφύγει η φάση με τις αυτοκολλητες ταινίες που βαζει η Σαμσουνγκ στο πλαίσιο της τιβι. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια στο κατω ασημι διακοσμητικό η οποία δεν μπορω με τιποτα να βρω πως βγαίνει, μιας και φαίνεται να είναι χωμένη ανάμεσα στο bezel και το διακοσμητικό! Προσοχή στους νέους ιδιοκτήτες: αν σας προτρέψει η τιβι αναβάθμιση στο τελευταίο firmware (2143) επιλεξτε οχι, ενω γενικά βελτιώνει ελαφρώς το SD upscaling, ουσιαστικά αχρηστευει το Smart LED λόγω bugs στην επεξεργασία της εικόνας (χαμήλωμα φωτεινότητας σε σημεία που δεν χρειάζεται κλπ). Το ίδιο παρατήρησαν ιδιοκτήτες σε ξένα φορα, οποτε περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση απ την μαμα Σαμσουνγκ. Μέχρι να το διορθωσει, το Smart LED το έχω στο OFF. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Εικόνα
Τηλεοράσεις
TV Reviews - Εντυπώσεις - Τεχνικά χαρακτηριστικά
LCD TV
Samsung UE HU7500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…