Samsung UE40 EH6030 Aνοιγοκλεινει μονη της !!!

gatoulisrethymno7

Established Member
19 June 2012
156
Καλησπερα παιδια κατοχος της προαναφερθησας τηλεορασης απο τον Δεκεμβρη του 2012.Το προβλημα ειναι οτι λιγους μηνες μετα την αγορα εκει που εβλεπα η τηλεοραση εκλεισε μονη της και ξαναανοιξε μονη της(μια φορα).Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα το τηελοκοντρολ εχει παθει καποιο κολημα μου εχει τυχει και παλαιοτερα.Ελα ομως που καθε βραδυ βαζω ταιμερ να κλεινει σε μια ωρα και ξυπναω καμια φορα το πρωι και παιζει και αυτο διοτι με το να ανοιγοκλεινει χανετε το ταιμερ.Παλι δεν εδωσα σημασια και φτανουμε στο σημερα.Τον τελευταιο μηνα εχω δει δυο ταινιες.Η συνδεση ειναι λαπτοπ στο home cinema και απο κει στην τηλεοραση με hdmi.Εκει που βλπεπαμε ξαφνικα αρχισε να ανοιγοκλεινει.Κρυβω το τηλεκοντρολ κατω απο ενα μαξιλαρι παλι τα ιδια.Το εκανε για κανενα δεκαλεπτο μεχρι που βαρεθηκα να την εβγαλα απο την πριζα και την εβαλα την αλλη μερα το πρωι.Ολα καλα για τρεις μερες(τηλεοπτικο) μεχρι που ξαναβαλα να δω ταινια και παλι τα ιδια αλλα οχι τοσο πολη ωρα οσο την πρωτη φορα(τρεις φορες ανοιγοκλεισε).Οταν λεω ανοιγοκλεινει εnνοω σαν να πατας συνεχεια το power button.Μονο reset δεν εχω κανει ακομα αλλα ολα τα αλλα τα εχω δοκιμασει οπως το να απενεργοποιησω την αυτμ. ενημερωση να απενερ. τα ECO και αλλα διαφορα.Εχει ακομα 4 μηνες εγγυηση.Τι μπορει να ειναι?Ενας φιλος μου ειπε οτι ισως ειναι το τροφοδοτικο αλλα δεν ξερω.Eπισης φοβαμαι να την στειλω στην samsung γιατι ειναι ενα προβλημα που δεν το κανει συνεχεια και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να το εντοπισουν.Εσεις τι πιστευτε εχει αντιμετωπισει κανεις σας κατι παρομοιο?

Έχει στο κάτω μέρος της τηλεόρασης ένα joystick για αλλαγή καναλιών και είσοδο στα μενού. Κατά πάσα πιθανότητα έχει πάθει αυτό κάποια δυσλειτουργία και κάνει τα δικά του. Καλύτερα να την πας κάποια στιγμή στα πλαίσια της εγγύησης να στο αλλάξουν , είναι σχεδόν κλασσική βλάβη που έχει εμφανιστεί και σε άλλα μοντέλα οπότε δεν νομίζω να αρνηθούν.

Έχει στο κάτω μέρος της τηλεόρασης ένα joystick για αλλαγή καναλιών και είσοδο στα μενού. Κατά πάσα πιθανότητα έχει πάθει αυτό κάποια δυσλειτουργία και κάνει τα δικά του. Καλύτερα να την πας κάποια στιγμή στα πλαίσια της εγγύησης να στο αλλάξουν , είναι σχεδόν κλασσική βλάβη που έχει εμφανιστεί και σε άλλα μοντέλα οπότε δεν νομίζω να αρνηθούν.
Ναι αλλα αν γινοταν αυτο δεν θα επρεπε να δειχνει το εικονοδιο κατω δεξια?Αυτο που εμφανιζεται μονο οταν χρησιμοποιης το joystic η κανω λαθος?

Μια θεωρία είναι επειδή το έχω ξανακούσει και έφταιγε η συγκεκριμένη πλακέτα. Εννοείται ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Κατι αλλο που αντιμετώπισα εγω ηταν,
κάποιοι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες στο
board του τροφοδοτικου που την ειχαν"ακουσει".
Edit
Και εμενα ετσι ξεκινησε το εκανε σποραδικά,
Οσπου μια ωραια πρωια εκτος εγγυησης πλεον
Εκανε μονο restart...

Οποτε καλω την Samsung και ο Θεος βοηθος.Δεν εχω ορεξη να μαλωνω γιορτινες μερες γιατι ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρουν να πουν για να με ταραξουν.Απλα ελπιζω να το βρουν οτι και αν ειναι και να μην χρειαστει να παρω απαντησεις του τυπου "Εμας δουλευε κανονικα οση ωρα επεξε".Οπως και να χει ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.

Ακυρο τελικα παιδια.Μιας και αποφασισα να παρατεινω την επικοινωνια μου με την SAMSUNG μεχρι τελος του μηνα αφου εχω ακομα αρκετους μηνες εγγυηση ειπα να δοκιμασω εχτες να δω μια ταινια.Δυστηχως παλι τα ιδια αλλα ανακαλυψα κατι.Καθε φορα που αφερω το HDMI που ερχεται απο τον ενισχυτη και παει στο λαπτοπ τοτε σταματαει να ανοιγοκλεινει η τηλεοραση τι σ@1!α γινεται?Moλις το ξαναβαλω παλι τα ιδια.

Τελικα ειτε με HDMI ειτε χωρις η τηλεοραση εκανε reboot μονη της.Και ετσι τηλεφωνησα στην SAMSUNG ηρθε ενας τοπικος αντιπροσωπος την πηρε και σημερα τον καλεσα να δω πως παει μιας και την εχει απο την Δευτερα στο μαγαζι.Μου ειπε τελικα αυτο που δεν ηθελα να ακουσω οτι η τηλεοραση παιζει κανονικα οσες μερες την εχει και λειτουργει λες και θα το καταλαβει αμα κανει καμια επανεκινηση και ξανανοιξει.Επισης μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι απο την στιγμη που δεν εμφανζεται το προβλημα.Τι διαολο δεν εχει κανενα οργανο να δει αν το τροφοδοτικο λειτουργει κανονικα?Εγω φοβαμαι οτι θα ταλαιπωρηθω καιρο με αυτο το θεμα μιας και η τηλεοραση δεν το κανει συνεχεια αυτο αλλα αν αρχισει δεν σταματαει.Τελος σκευτομαι να ζητησω απο την Samsung μιας και ειμαι απο ΡΕΘΥΜΝΟ να την στειλουν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ που ειναι πιο εξιδεικευμενοι.Καμια γνωμη?