- 19 June 2012
- 156
Καλησπερα παιδια κατοχος της προαναφερθησας τηλεορασης απο τον Δεκεμβρη του 2012.Το προβλημα ειναι οτι λιγους μηνες μετα την αγορα εκει που εβλεπα η τηλεοραση εκλεισε μονη της και ξαναανοιξε μονη της(μια φορα).Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα το τηελοκοντρολ εχει παθει καποιο κολημα μου εχει τυχει και παλαιοτερα.Ελα ομως που καθε βραδυ βαζω ταιμερ να κλεινει σε μια ωρα και ξυπναω καμια φορα το πρωι και παιζει και αυτο διοτι με το να ανοιγοκλεινει χανετε το ταιμερ.Παλι δεν εδωσα σημασια και φτανουμε στο σημερα.Τον τελευταιο μηνα εχω δει δυο ταινιες.Η συνδεση ειναι λαπτοπ στο home cinema και απο κει στην τηλεοραση με hdmi.Εκει που βλπεπαμε ξαφνικα αρχισε να ανοιγοκλεινει.Κρυβω το τηλεκοντρολ κατω απο ενα μαξιλαρι παλι τα ιδια.Το εκανε για κανενα δεκαλεπτο μεχρι που βαρεθηκα να την εβγαλα απο την πριζα και την εβαλα την αλλη μερα το πρωι.Ολα καλα για τρεις μερες(τηλεοπτικο) μεχρι που ξαναβαλα να δω ταινια και παλι τα ιδια αλλα οχι τοσο πολη ωρα οσο την πρωτη φορα(τρεις φορες ανοιγοκλεισε).Οταν λεω ανοιγοκλεινει εnνοω σαν να πατας συνεχεια το power button.Μονο reset δεν εχω κανει ακομα αλλα ολα τα αλλα τα εχω δοκιμασει οπως το να απενεργοποιησω την αυτμ. ενημερωση να απενερ. τα ECO και αλλα διαφορα.Εχει ακομα 4 μηνες εγγυηση.Τι μπορει να ειναι?Ενας φιλος μου ειπε οτι ισως ειναι το τροφοδοτικο αλλα δεν ξερω.Eπισης φοβαμαι να την στειλω στην samsung γιατι ειναι ενα προβλημα που δεν το κανει συνεχεια και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να το εντοπισουν.Εσεις τι πιστευτε εχει αντιμετωπισει κανεις σας κατι παρομοιο?