Samsung UE40D6000 Καινούργια!

Status
Not open for further replies.

rito

New member
12 February 2009
22
Θεσσαλονίκη
Πωλείται η 40άρα LED 3D Samsung UE40D6000 αγορασμένη από Ηλεκτρονική πριν από ένα μήνα περίπου σε κατάσταση καινούργιας.

Έχει παίξει ελάχιστα και είμαι πόλυ ευχαριστημένος, ο λόγος πώλησής της είναι οτι τελικά δεν με καλύπτει από αποψη μεγέθους. Γιαυτο και ανταλλάσσεται με την το ίδιο μοντέλο στις 55' (UE55D6000) ή πωλείται στα 550 ευρώ και μαζί το 3D Bluray Shrek.

Θα δοθεί μεσα στο κουτί της με όλα τα παρελκόμενα και την απόδειξη αγοράς.

Θέλω επίσης να τονίσω οτι παίζει απο τις 2 θύρες USB3 που διαθέτει, αρχεία MKV 3D side-by-side και up-down. Δηλαδή οτι 3D και να της δώσετε θα το παίξει χωρίς την χρήση από 3D media player και υπολογιστή.
Περιοχή Θεσσαλονίκης.

Last edited:
Δηλώνω ενδιαφέρον εκ μέρους φίλου. Θα προσπαθήσω να το επιβεβαιώσω το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ!

Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ο φίλος δεν ενδιαφέρεται τελικά. Ελπίζω να μην αποθάρρυνα υποψήφιους αγοραστές.

σε ενδιαφερει ανταλαγη με PAD ACER ICONIA A500 Android 10" + diafora apo mena (2 μηνων απο πλαισιο με αποδειξη )

Φιλε μου υπαρχει ακομη? ενδιαφερομαι για αγορα. 6982551188 Γιωργος

Αυτη παιζει τα ψηφιακα καναλια κανονικα, χωρις καποια παρεμβαση καποιας καρτας σωστα;

Καλησπερα
Ενδιαφερεται ενας φιλος και του την προτεινω μιας και την ειχα την συγκεκριμενη
Αυτος βεβαια θελει να παρει την καινουργια es σειρα της σαμσουνκ
Ποσο την δινεις και τι τιμη την ειχες παρει?

Καλησπέρα, η τηλεόραση έχει αγοραστεί γύρο στα 700 αν θυμάμαι καλά.
Έχει πολύ καλό media player παίζει τα πάντα και με υπότιτλους. Μπορείς να συνδέσεις 2 σκληρούς δίσκους ταυτόχρονα στα 2 USB που έχει.

Νέα τιμή 450 ευρώ.

Μαn στειλε το τηλ σου σε πμ...θελει να σε μιλησει ο φιλος μ...απο γιαννιτσα ειναι για την αγορα της τβ

Υπαρχει η τηλεοραση η πουληθηκε?Σου εστειλα μηνυμα εδω και καιρο...δεν ελαβα απαντηση.

Status
Not open for further replies.