Samsung UE40EH6030

some1

New member
11 November 2013
27
Εντάξει, καλή τηλεόραση. Είναι δύο χρονών μεν, αλλά σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως αξίζει...

ειναι παλιας τεχνολογιας; δηλαδη απο τοτε εχει αλλαξει κατι στο 3d η γενικα εχει διαφορα η τεχνολογια led πριν 2 χρονια με τα τωρινα μοντελα;

Σε αυτή την τιμή, δεν νομίζω να βρεις πιο σύγχρονο μοντέλο με αντίστοιχα ή καλύτερα χαρακτηριστικά στον τομέα της εικόνας...

υστερεί δηλαδή π.χ. κάπου το 3d αυτής με μια τηλεοραση του 2013; η εχει αλλάξει κατι στην τεχνολογία led ή οχι;

ο διάδοχος το 2013 είναι η f6100.

http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html

Είναι σημαντική η διαφορά τιμής και δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό το 2013. Σε αυτές τις σειρές δεν αναμένεται και κάτι συνταρακτικό το 2014. Έχω την εντύπωση ότι η f6100 έχει και 2 γυαλιά στη συσκευασία της. Δεν θυμάμαι αν τα είχε η 6030. Αν όχι υπολόγισε άλλα 30-35 ευρώ.

Last edited:
επειδη έχω την eh6030 και εχω δει και την f6100 , η εικόνα της 6030 είναι αρκετά καλύτερη απο την 6100. τώρα αν σε ενδιαφέρει το design....εσύ αποφασίζεις. όσον αφορά το 3D στις 40", εγώ είδα τρεις φορές τον ένα χρόνο που την έχω φέρνοντας την τιβι στο μισό μέτρο ίσα ίσα να μου φύγει η περιέργεια... Έχει 2 ζευγαρια γυαλιά μέσα.

την παρελαβα σημερα, παιζει κανα 2ωρο τωρα. μεχρι στιγμης μου φαινεται πολυ καλη, δεν μπορω να κρινω βεβαια γιατι πριν ειχα crt 15ετιας. παντως και φιλος μου που εχει την 6100 μου ειπε οτι η eh6030 του αρεσε πιο πολυ πριν 5-6 μηνες που αγορασε την 6100. μεσα εχει 2 ζευγαρια γυαλια.

καλησπέρα το λαμπάκι στην τηλεοραση αριστερά κατω, αυτο που ειναι κόκκινο οταν ειναι κλειστή. οταν ανοίγει η tv αυτο το λαμπάκι σβήνει τελείως και ανάβει στιγμιαία οταν πατάς κάποιο κουμπί απο το τηλεχειριστήριο;

sorry εχεις δικιο, οταν παταω για να ανοιξει αναβοσβηνει εκεινο, το λεω γιατι μια philips παλια κατι τετοια εκανε μετα δεν επιανε το τηλεκοντρολ και ο μαστρορας ειπε οτι ηθελε αλλαγη το πανελ και εφεραν καινουρια, μεσα σε 4-5 μερες αυτα.