http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-UE40F6100AW-3D-LED-TV-40.htm Αυτή τι λέει? Υποτίθετε οτι εχει και αυτή 200ΗΖ οπως και η Sony, και ειναι -50euro
Δεν θέλω να σε πάρο στο λαιμό μου , αλλα πιστεύω ότι η Sony W650 είναι καλύτερη ακόμα και από την F6100.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος αν η W650 είναι 100 ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , από το panel ) Hertz , ενώ η F6100 είναι 100 Hertz 100%.
Έτσι είναι, 50 έχει. Ακόμα και ή σειρά 8... κάτω από τις 50 ίντσες, 50 Hz είναι.Νομίζω οτι η W605 εχει πραγματικά 50Hz...
Sorry παιδιά , είδα το τυπογραφικό λάθος του απόλλωνα ( που εννοούσε w605 ) και μιλούσα για w650 ( μοντέλο 2013 ).
Τέλος πάντων , My bad.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Κ'γω προς τα εκεί τείνω, για να ειμαι ειλικρινής. Το κακό ειναι οτι ειμαι επαρχία και δεν μπορω να βρω σε κανένα μαγαζί τις TV live για να μπορω να εχω πιο πλήρη εικόνα...Και αύριο θα "πρέπει" να την παραγγείλω, γιατι θα τελειώσει το μουντιάλ μεχρι να ερθει!
σε 605 που ειχα δει και δοκιμασα...(εννοειται σε οικιακο χωρο οχι σε καταστημα) ειδα τα εξης
48w605b
θετικα ομοιομορφια..σε γκρι καρτελα χωρις φαινομενο banding...μαυρο πολυ καλο ιδιαιτερα για την τιμη της...clouding με τεστ δεν παρατηρησα κατι...ηταν χαμηλος φωτισμος αλλα οχι πισσα..κανενα καμμενο πιξελ..πολυ καλη κινηση...καλη αποδοση χρωματων
αρνητικα δεν ειδα κατι υποψιν τιμης...ισως ηθελε λιγο το τηλεοπτικο πιο καλη επεξεργασια αλλα δεν μπορουσα να το ρυθμισω οπως ηθελα ωστε να κατεβασω την οξυτητα..ειχε σε μερικα το φαινομενο παστελ χρωματων αλλα οπως ειπα εαν ρυθμιζα οξυτητα και αποθορυβοποιηση θα το διορθωνα
Πες του πωλητή ότι η διαφορά της 605 με τη 480 είναι το βόδι με το ρόδι, και βέβαια αντιλαμβάνεσαι ποια είναι το βόδι , η 480 φυσικά. Στη θέση σου θα την άλλαζα. Ο πωλητής ήθελε να ξεφορτώσει τις 480, τόσο απλά.Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά ενω πήγαινα να παραγγείλω την 605, κατέληξα στην πιο οικονομική δηλαδή στην Sony KDL-40R480B, αφού μου είπε ο πωλητής οτι δεν θα εχει μεγάλη διαφορά απο την 605, και οπότε δεν αξίζουν τα +100ευρο. Τώρα αν έκανα καλά, θα δείξει. Τουλάχιστον εχω το δικαίωμα επιστροφής εντός 10 ημερών, σε περίπτωση που με απογοητεύση η εικόνα.
Πες του πωλητή ότι η διαφορά της 605 με τη 480 είναι το βόδι με το ρόδι, και βέβαια αντιλαμβάνεσαι ποια είναι το βόδι , η 480 φυσικά. Στη θέση σου θα την άλλαζα. Ο πωλητής ήθελε να ξεφορτώσει τις 480, τόσο απλά.
Το αν << αρκεί >> ή όχι, δε μπορώ να στο πω, εξαρτάται τις ανάγκες - απαιτήσεις που έχει ο καθένας. Αυτό που μπορώ πάλι να σου πω είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο τηλεοράσεις είναι αυτή που σου είπα : το Βόδι με το Ρόδι.....και όχι μικρές που είπε ο πωλητής.Λες? Δεν αρκεί η 480 για τις απλές ανάγκες που εχει κάποιος ηλικιωμένος? Οτι εχουν διαφορές αυτές οι 2 τηλεορασεις ειναι σίγουρο.
Ιδού η απορία λοιπόν...αρκεί ή οχι...μαλλον θα το διαπιστώσω οταν την παραλάβω... :/Το αν << αρκεί >> ή όχι, δε μπορώ να στο πω, εξαρτάται τις ανάγκες - απαιτήσεις που έχει ο καθένας. Αυτό που μπορώ πάλι να σου πω είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο τηλεοράσεις είναι αυτή που σου είπα : το Βόδι με το Ρόδι.....και όχι μικρές που είπε ο πωλητής.
Τώρα μπορεί αυτά που προσφέρει η 480 να καλύπτουν και με το παραπάνω κάποιους ηλικιωμένους ανθρώπους, μπορεί και όχι, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως η διαφορά που χωρίζει τη μία με την άλλη είναι μεγάλη.
Είδες που σου έλεγα : το βόδι με το ρόδι.....Σήμερα παρέλαβα την Τηλεοραση. Την έβαλα να παίξει 20 λεπτά, και οπως ήταν την ξαναπεκαταρισα για επιστροφή! Χάλια εικόνα μέχρι κ στα ψηφιακά!
* και πρέπει να ήταν και εκθεσιακή...
Καλά ελεγες εσύ, αλλα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Ελπίζω να πετυχω το βόδι την επόμενη!Είδες που σου έλεγα : το βόδι με το ρόδι.....
Απλά χάλια! Μου θύμισε εικόνα πλάσμα τηλεορασης +10ετίας!Δυστυχώς η R480 από ότι φαίνεται είναι χειρότερη από την περυσινή R473 η οποία ήταν πολύ αξιοπρεπής επιλογή για τα λεφτά της και με πολύ καλή εικόνα στα ψηφιακά της DIGEA (την έχω δει αρκετά σε ψηφιακά κανάλια και μου έκανε θετική εντύπωση για την τιμή της).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.