Samsung UE42F5000 ή Sony 40R470

Alkis30

Established Member
16 April 2007
180
Καλημέρα σε όλους. Εχω καταλήξει σε 2 συγκεκριμένα μοντέλα τηλεόρασης την Samsung UE42F5000 και την Sony 40R470 και θα ήθελα τη γνώμη σας ποιό από τα 2 μου προτείνετε και γιατί, δεδομένου οτι :

- Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το media player τους (έχω εξωτερικό που θα χρησιμοποιώ)
- Η χρήση θα είναι 70% ταινίες από εξωτερική πηγή (avi, mkv, blueray) και 30% τηλεοπτικά κανάλια

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τα έχω διαβάσει τα ξεχωριστά links.. απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει 2-3 σημεία που μπορεί να υπερέχει η μία από την άλλη... μια απλή σύγκριση των panel της δηλαδή...

Το θετικό για εμένα μιας και έχω την 32αρα Samsung(5500) είναι ότι έχει ελαφρώς mat panel άρα αν έχεις ένα φωτεινό δωμάτιο εκει που θα τη βάλεις θα σε βολέψει πολυ.
Για τη Sony δεν έχω γνώμη( τσεκάρε την live σε κανά κατάστημα να κρίνεις καλύτερα,σε σχέση με τη Samsung ποια σου κάνει κλικ περισσότερο)
Τα υπόλοιπα τα έχω αναφέρει στο αντίστοιχο νήμα όσον αφορα τη Samsung.

Καλημέρα σε όλους. Εχω καταλήξει σε 2 συγκεκριμένα μοντέλα τηλεόρασης την Samsung UE42F5000 και την Sony 40R470 και θα ήθελα τη γνώμη σας ποιό από τα 2 μου προτείνετε και γιατί, δεδομένου οτι :

- Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το media player τους (έχω εξωτερικό που θα χρησιμοποιώ)
- Η χρήση θα είναι 70% ταινίες από εξωτερική πηγή (avi, mkv, blueray) και 30% τηλεοπτικά κανάλια

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απ'οτι βλεπω στο ρηβιου του hdtvtest,λενε πως η 5500 δεν υποστηριζει κινηματογραφικα 24p.........http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm

Με αυτο το σκεπτικο,θα προτιμουσα τη sony για ταινιες