SAMSUNG UE46B7000 ή PHILIPS 47PFL9664H;

yiazoo

Established Member
26 October 2006
224
Athens, Greece
Παιδιά τα φώτα σας.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 (+100 euros η philips). Βλέπω κανάλια και πολύ "κατεβασμένο" υλικό sd και hd (τώρα πια που θα πάρω hd tv). Τώρα έχω plasma lg 42 4 χρονών sd.

Και μία ερώτηση. Παίζουν και οι 2 υλικό κατευθείαν από το pc; Και βλέπουν και .srt υπότιτλους; Από usb παίζουν υπότιτλους ή μόνο ενσωματωμένους;

Μεγάλο συν στην philips για το ambilight. Πιστεύω ότι θα μου αρέσει πολύ, γιατί συνήθως βράδυ βλέπω με κλειστά φώτα. Η άλλη όμως είναι led. Δεν έχει καλύτερη εικόνα; και χαμηλότερη κατανάλωση (263 philips, 170 samsung). Σε κανάλια κάπου διάβασα ότι η samsung είναι χάλια; Η άλλη τί λέει

Θέλω τις γνώμες σας γιατί την άλλη εβδομάδα θα χτυπήσω μία από τις 2. Και ξέρω τι θα μου πείτε, να πάω να τις δω, τις είδα αλλά που να βγάλεις άκρη... Η μία παίζει hd η άλλη nova, η άλλη κανάλι, η άλλη blueray, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη έτσι...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Attachments

• 1.jpeg
    1.jpeg
    15.2 KB · Views: 6
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    37.5 KB · Views: 7
Σε τηλεοπτικα καναλια ποιος ασχετος ειπε οτι η Samsung ειναι χαλια?

H επεξεργασια εικονας της Samsung (Crystal Engine) ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα αυτη την στιγμη και συγκρινεται μονο με το αντιστοιχο συστημα που ειχαν οι Pioneer Kuro...