samsung UE46D6500

darkman74

New member
29 December 2011
23
Καλησπερα εχω δυο θεματακι με την συγκεκριμένη τηλεόραση

1) Το 3D μου κανει είδωλα :( στης επιλογες με αφήνει να ρυθμίσω μονο την προοπτική και οχι το βαθος ( το εχει γκρι ) αν βαλω την προοπτική εστω και στο +1 εχω ειδωλα αν την βαλω στο 0 δεν εχω τόσο αλλα το 3D δεν εχει καθόλου βαθος και μπορείς να το δεις και χωρείς γυαλιά :( δοκιμασα και απο τα trailers της tv αλλα και απο αλλο αρχειο και σε ολα κανει ειδωλα :(

2) Η Tv στην μεση ακριβος και πανω εκει που εφαπτετε με το πλαισιο εχει κατι κουκιδες σε σχήμα μισου κυκλου περιπου 2-3 εκ και φαινεται σε ολες της προβολές (tv , 3d , usb)
εχει καποιο θεμα ?

Την TV την πήρα εκθεσιακή.

Ευχαριστώ

Καλημέρα τελικά η tv εχει πρόβλημα στο 3d της και κάποια καμένα πιξελ στο κέντρο και τέρμα πάνω εκει που εφάπτεται το πάνελ με το πλαίσιο έγινε άμεση αντικατάσταση με μια UE46EH6030 και ολα καλα .

Καλημέρα τελικά η tv εχει πρόβλημα στο 3d της και κάποια καμένα πιξελ στο κέντρο και τέρμα πάνω εκει που εφάπτεται το πάνελ με το πλαίσιο έγινε άμεση αντικατάσταση με μια UE46EH6030 και ολα καλα .

Η αντικατασταση εγινε φανταζομαι γιατι δεν υπηρχαν ανταλακτικα τη συγκεκριμενης?Γιατι καποιοι αλλοι με καινουριες και πανακριβες τηλεορασεις και τους κανει "κολπα" η samsung ακομα και για επισκευη.

Καλησπερα δεν το ξερω αυτο για την samsung , εγω την πήγα απο εκει που την πηρα γιατι ηταν μιας μερας και τους το ειπα και μου την αλαξαν αμεσως δεν θα δεχόμουνα αλώστε να εχω δωσει μετρητά και να παω καινούργια τηλεόραση για σερβις , αν το εκανε μετα απο 5-10 μερες μπορει και να το σκεπτομουνα αλλα με το ανοιγμα με τιποτα :(

Λαθος καταλαβα εγω γιατι η τηλεοραση η συγκεκριμενη ειναι χρονιας 2011 και υπεθεσα θα την εχεις απο χρονο και ανω.Παντως η 6030 ειναι πολυ καλη που σου εδωσαν.

Εχεις δικιο ειναι του 11 αλλα οπως εγραψα και στο πρώτο ποστ την πηρα εκθεσιακή :) και σε καλύτερη τιμη απο την 6030 και εκει εκανα το λαθος :)

Εχεις δικιο ειναι του 11 αλλα οπως εγραψα και στο πρώτο ποστ την πηρα εκθεσιακή :) και σε καλύτερη τιμη απο την 6030 και εκει εκανα το λαθος :)

Μάλλον είμαστε συνάδελφοι γιατί κι εγώ πήρα μια εκθεσιακή 37'' σε πολύ καλή τιμή. Θεωρώ ότι τα μοντέλα του 2011 είχαν καλύτερη εικόνα από αυτά της προηγούμενης χρονιάς. Από προβλήματα μέχρι στιγμής (2 μήνες περίπου) δεν είχα,εάν εξαιρέσεις clouding σε μια περιοχή στη μέση και επάνω αριστερά, το οποίο όμως δε δημιουργεί πρόβλημα.

Δεν υπαρχει προβλημα να ειναι εκθεσιακη μια led-lcd σε αντιθεση με μια πλασμα που κατα 99% θα την βρεις με Burn in.

Oποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του έχω την Samsung UE46D6500 και κατα την διαρκεια που περνάνε γρήγορα trailer στην κάτω μεριά της τηλεορασης (πχ διαφημιστικά messages like διαφημιση αυτοκινητου που περνάει στα γρηγορα κατω τις εκπομπες ρύπων) το κειμενο τρεμοπαιζει και δεν μπορει να διαβαστεί... ξέρει κανεις ποια ρύθμιση είναι αυτή που σταθεροποιεί την εικόνα ?