Samsung UE46F6500 ανοιγοκλείνει απο μόνη της..

Glanza

New member
5 February 2011
3
Καλησπέρα σε όλους..Λοιπόν πριν 4 μήνες αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση και είμαι πολύ ικανοποιημένος..Το πρόβλημα είναι οτι ανοιγοκλείνει απο μόνη της.Στην αρχή πρόσεξα πως το έκανε μόνο οταν έπαιζα ps3 αλλα πλέον το κανει και οταν βλέπω TV.Εγγύηση έχει απλά επειδή πλέον ζω στην Γερμανία και δεν είμαι ακόμη πλήρως εξοικειωμένος με την γλώσσα δεν θα μπορέσω να εξηγήσω τον ανθρωπο το τι προβλημα εχει η τηλεοραση..Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Εψαξα λίγο ακόμα και διάβασα πως μπορεί ακομα να προέρχεται απο το πολύμπριζο το πρόβλημα..θα δοκιμάσω μερικές λύσεις και αν δεν διορθωθεί θα την πάω πίσω..

Καλησπέρα σε όλους..Λοιπόν πριν 4 μήνες αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση και είμαι πολύ ικανοποιημένος..Το πρόβλημα είναι οτι ανοιγοκλείνει απο μόνη της.Στην αρχή πρόσεξα πως το έκανε μόνο οταν έπαιζα ps3 αλλα πλέον το κανει και οταν βλέπω TV.Εγγύηση έχει απλά επειδή πλέον ζω στην Γερμανία και δεν είμαι ακόμη πλήρως εξοικειωμένος με την γλώσσα δεν θα μπορέσω να εξηγήσω τον ανθρωπο το τι προβλημα εχει η τηλεοραση..Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

κανε τα εξης... απενεργοποιησε τις αυτοματες ενημερωσεις οπως αναβαθμιση μεσω δικτυου κτλ
εαν δεν δουλεψει κανε απαναφορα τηλεορασης απο τις ρυθμισεις/υποστηριξη
μου το εκανε και εμενα και μετα απο αυτο εστρωσε...εχουν περασει 9 μηνες