Samsung UE48H6200 vs LG 47LB650V vs Sony KDL48W605 vs Panasonic TX-48AS640

noshleyths

New member
8 January 2012
4
Kαλησπερα και απο εμενα μια βοηθεια παιδια... ο τιτλος τα λεει ολα ποια απο τις παρακατω?
Samsung UE48H6200 vs LG 47LB650V vs Sony KDL48W605 vs Panasonic TX-48AS640 αυτο που θελω εγω απο μια τηλεοραση ειναι η αληθινη κινηση true motion αν το λεω καλα..σε δευτερη μοιρα smart και 3D....ποια πιστευεται οτι μπορει να μου δωσει την τελεια αληθινη κινηση σε ταινιες και καναλια ψηφιακα ευχαριστω πολυ..

Το budget μου ειναι για αυτες τις επιλογες και αποσταση θεασης εξισου για αυτες τις επιλογες 2.5 μετρα

Οι LG δεν είναι και ο,τι καλύτερο αυτή την χρονιά
Την σειρά 6 (6400) την έχω, δεν ξέρω όμως ακριβώς τι θα δίνει η 6200...
θα έλεγα είτε πανα είτε σονυ... για την ακρίβεια, μια από τις δύο αυτές περιμένω να πέσει και άλλο η τιμή τους για να αγοράσω για τον πατέρα μου που θέλει μια τίμια 48αρα για θέαση κυρίως digea.. ίσως μάλιστα σονυ, αφού απ ο,τιο διαβάζω είναι μάλλον καλύτερη στο sd σήμα, στο οποίο γενικώς πάσχουν οι σύγχρονες τηλεοράσεις..
κατά τα άλλα... πρέπει να δεις από κοντα..

Τις εχω δει απο κοντα αλλα με εργοστασιακες ρυθμισμενες δηλαδη χαλια εικονα... η ποιο σωστη εικονα σε 3 διαφορετικα καταστηματα ηταν της lg αλλα μαλλον σπρωχνουν ποιο πολυ τα μοντελα τους με σωστες ρυθμισεις

Αν βλέπεις αθλητικά, επιλέγεις κάποια από τις Samsung H6200 και Panasonic AS640.