samsung ue48h6200

johnble

New member
28 April 2014
46
Καλησπερα στους φιλους του φορουμ. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις την τηλεοραση του τιτλου,εντυπωσεις συν και πλην. Ευχαριστω.

Καλησπερα σας.
Αν καποιος εχει καποια προταση για settings ας μου προτινει να γινουν οι απαραιτητες δοκιμες. Ευχαριστω!

Καλησπερα σας.
Αν καποιος εχει καποια προταση για settings ας μου προτινει να γινουν οι απαραιτητες δοκιμες. Ευχαριστω!

καλως ηρθες...ειναι ακομα φρεσκια και πολλοι ειναι ακομα επιφυλακτικοι με την νε α φουρνια..εαν την εχεις θελουμε εντυπωσεις σε μαυρο clouding banding

Την εχω ναι. Σε σκοτεινες ταινιες δεν παρατηρησα κατι που να με δυσαρεστησει.
Σημειωνω οτι δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση. Το μονο που εκανα ηταν να τη συνδεσω με οπτικη ινα με τη νεα μου yamaha yas101 με αποκωδηκοποιητη nova και φυσικα στο wifi του σπιτιου.
Δεν παρατηρησα καποιο κολλημα στο smarthub, ευκολη πλοηγηση και ομορφο μενου. Οτι αλλο θελετε ρωτηστε με

Οτι αλλο θελετε ρωτηστε με
Καφέ ψήνει? っ_っ

Καλο θα ήταν αν μπορείς και αν το έχεις επιχείρηση να μας πεις πως τα πάει με το multi asking , p.x.
Τι γίνετε όταν θέλεις να βλέπεις και τηλεόραση , αλλα στο άλλο παράθυρο να τρέχει Skype , η να βλέπεις Youtube στο internet ενώ σε ένα άλλο παράθυρο είσαι σε chatroom.
Με λίγα λόγια , σέρνεται ο browser και γενικά η ταχύτητα τον εφαρμογών τις τηλεόρασης η τρέχει απροβλημάτιστα ?

Επειδή ενδιαφέρομαι για την UE48H6500 που είναι ίδια σειρά, καλό θα ήταν να μας πεις κάποιες εντυπώσεις και κάποια τεχνικά σε ότι αφορά τον ήχο και την εικόνα. Δηλαδή για παράδειγμα πως είναι σε ταινίες 1080p, πως είναι στην DIGEA, το μαύρο της σε σκοτεινό δωμάτιο είναι πολύ μαύρο; Αν είδες κάποιον αγώνα στα 200 HZ που είναι η τηλεόραση ήταν ξεκούραστα ή εμφάνιζε "σπασιματάκια"; Ο ήχος είναι ποιοτικός; (Για ένταση δεν ενδιαφέρομαι γιατί είναι μόνο 10 W) Για το κομμάτι Smart δεν μπορώ να πω ότι καίγομαι κιόλας, υπάρχουν ωραιότατα Media Players που είναι dedicated για αυτήν την δουλειά. Επίσης αν παρακολούθησες κάτι σε 3D; αν ήταν ξεκούραστα στο μάτι.

Multitasking δεν εχω επιχειρησει ακομα να πω την αληθεια..
Οι εφαρμογες πανε αερας, σαν galaxy s3.
Δεν ειχα ποτε μου smart tv και περιμενα κολληματα και γενικα χασιμο χρονου. Ειναι 4πυρινη ομως κ τρεχει μια χαρα.

Φιλε kezam,
Ο ηχος δεν με προβληματισε. Τον περιμενα χαλια συμφωνα με τα λεγομενα στο φορουμ.
Απο εικονα σε αγωνες ειναι πολυ smooth. Δεν παρατηρω κανενα κομπιασμα ουτε σπασιματακια.
3d δεν εχω δει γιατι δεν εχω γυαλια(δεν εδινε δωρο).
Το μαυρο ειναι οντως μαυρο και οχι γκρι σκουρο..! Χαχα
Βεβαια περιμενω καποιον με εμπειρια να με καθοδηγησει στις ρυθμισεις και να σας πω αποτελεσματα. Δεν εχω πειραξει τιποτα,ολα εργοστασιακα στις ρυθμισεις.
Τα hd καναλια ειναι πραγματικα απολαυστικα.
Τα ελευθερα της nova θα ηθελα ενα κλικ πιο ποιοτικη εικονα αλλα τι να κανω; θα το αντεξω. Εξαλλου μονο hd βλεπω οποτε μικρο το κακο.