samsung UE49KU6400 Αξίζει?

sephirothson

New member
2 May 2016
5
Έχει κανείς το συγκεκριμένο μοντέλο να μου/μας πει αν αξίζει η αγορά του? Την θέλω πιο πολύ για gaming και ταινίες.Στα 800 ευρω υπάρχει καλύτερη πρόταση?Επίσης αν μπορει καποιος γενικα να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της :) Ευχαριστώ

Είναι στα 50 hz με VA πάνελ ίσως μια αντίστοιχης τιμής σε sony να ήταν καταλληλότερη για games αλλά καλύτερα να σου απαντήσουν κάποιοι που γνωρίζουν πιο πολλά πάνω σε αυτό.

Σε ευχαρίστώ πολύ για τον χρονο σου.Βασικά επειδή ειμαι άσχετος τι ειναι το VA panel?

Είναι τύπος οθόνης πάνελ.
Ένα VA πάνελ θα σου δώσει μαύρο κοντύτερο στη πραγματικότητα και μεγαλύτερη αντίθεση σε σχέση με ένα τύπου IPS και θα πλεονεκτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Όμως όσο θα απομακρύνεσαι από την τηλεόραση πλάγια πάνω από 35 μοίρες περίπου η εικόνα θα δείχνει άτονη όλο και περισσότερο σε σχέση με μια IPS.
Συμπέρασμα αν οι θέσεις παρακολούθησης είναι σε αρκετά πλάγια θέση προτιμάς IPS με τα μειονεκτήματα που έχει μειωμένη αντίθεση, μαύρο προς το γκρι μεγαλύτερες διαχύσεις φωτισμού στην οθόνη κτλ.
Μόνο ο έντονος φωτισμός στο χώρο μικραίνει κάπως την αντιληπτή διαφορά που δημιουργεί η μικρή αντίθεση σε μία τηλεόραση που φέρει IPS πάνελ.

Πηρε ο μπαμπας μου την 55αρα.Εκατσα και ασχοληθηκα λιγο και μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ικανοποιημενος με αυτα που σου προσφερει σε σχεση με τη τιμη της (999 ).Επισης μου αρεσε ο ηχος της και το smart control το οποιοι ειναι πολυ ευχρηστο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ξερεις οτι περιεχει μονο smart control.Ξεχνα τα τηλεκοντρολ με τους αριθμους.Ειναι πανευκολο και θα το καταευχαριστηθεις.Πιστευω οτι αξιζει τα χρηματα της.Θα μεινεις ικανοποιημενος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για την εικονα θα σου πω οτι ειναι πραγματι διαμαντι παρολο που δεν εκατσα να ασχοληθω και να βρω τις κατάλληλες ρυθμισεις.Ειδα μονο ταινιες σε 1080p και πραγματικα τις χαρηκα.Και σε 4K που ειδα καποια βιντεο στο youtube τι να πω...Εκπληκτικη