samsung ue50h6200 ρυθμισεις εικονας

konstantinos0sfp

New member
27 July 2014
3
Γεια σε ολους,ειμαι καινουριος στο forum οποτε μπορει να ανοιγω thread σε λαθος σημειο.. Χρειαζομαι ρυθμισεις εικονας για το μοντελο του τιτλου !!

Παιδια αν δν εχει κανεις το ιδιο μοντελο ας μου δωσει καποιος ρυθμισεις απο αλλο μοντελο samsung led smart tv

Παιδια αν δν εχει κανεις το ιδιο μοντελο ας μου δωσει καποιος ρυθμισεις απο αλλο μοντελο samsung led smart tv

ακομα και ιδιο μοντελο δεν ταιριαζουν ακριβως οι ρυθμισεις...επισης εαν σου αρεσουν ζωντανα χρωματα και η εικονα με οξυτητα εχει αλλες ρυθμισεις οπως και αν τα θελεις κινηματογραφικα και με πιστοτητα τα χρωματα αλλες ρυθμισεις...επισης παιζει σημασια και η πηγη σου που παιζει τανιες....καπως να ερθει στο ματι σουεαν θελεις εντυπωσιακη εικονα με ζωντανα χρωματα και οξυτητα τοτε βαλε το σε επιλογη εικονας τυπικο με οπ.φωτισμο 8-14...αντιθεση απο 88-95 φωτεινοτητα 40-50(πρωτα ρυθμισε φωτεινοτητα και αντιθεση και μετα τα αλλα) οξυτητα 0-40 χρωμα 48-52 και θερμ.χρωματος κανονικο η θερμο...τονος μαυρο η κλειστο η ενας τονος σκουρος..ολα τα αλλα δ.αντιθεσεις αποθορυβοποιηση κτλ κλειστα...στην δευτερη περιπτωση ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα μιας και χρειαζεσαι η καλιμπραρισμα με βεντουζα η ενα ειδικο dvd/bluray με καρτελες για ρυθμιση με επιλογη εικονας κινηματογραφικη ...

Last edited:
Σε ευχαριστω, δοκιμασα οτι ειπες στην επιλογη τυπικο κ εχει αρκετα καλο αποτελεσμα ... εχω την εντυπωση πως υπαρχει απωλεια σηματος λογο καλωδιου κεραιας γτ το καλωδιο ειναι 10 μετρα αλλα οχι φιξ το εκοψε με το μετρο ο ηλεκτρολογος κ μετα συνδεσε αρσενικο κ θυλικο φισακι .

Σε ευχαριστω, δοκιμασα οτι ειπες στην επιλογη τυπικο κ εχει αρκετα καλο αποτελεσμα ... εχω την εντυπωση πως υπαρχει απωλεια σηματος λογο καλωδιου κεραιας γτ το καλωδιο ειναι 10 μετρα αλλα οχι φιξ το εκοψε με το μετρο ο ηλεκτρολογος κ μετα συνδεσε αρσενικο κ θυλικο φισακι .

παρακαλω..οταν συνηθισει το ματι σου θα ξαναπας σε ρυθμισεις να ρυθμισεις παλι πιο λεπτομερη..ιδιαιτερα φωτεινοτητα και αντιθεση...σε 4 samsung ειχα την αντιθεση 90-95 και φωτεινοτητα 40-45

Αν μιλάμε για αναλογικό σήμα τότε ναι μπορεί να υπάρξει απώλεια σήματος, στο ψηφιακό όμως όχι, ή βλέπεις ή δε βλέπεις.