Samsung UE50J6200 βοηθεια εως αυριο για αμεση αγορα

mtriandros

New member
8 January 2012
80
έχει 100άρι πάνελ ? ΗUE50J6200: 50D1AF0V - AU Optronics panel ? Η καποιο αλλο?

καποιος που εχει την55 αρα την ιδια λεει β€œοτι εχει πολυ lagοταν ας πουμε την πρωτο ανοιγεις για να αλλαξει καναλι αμεσως και γενικα εχει ενα λαγκ στην αλλαγη καναλιων. δεν αλλαζει με τη μια οπως αλλες τηλεορασεις.”
για την ue50j6200 υπαρχει θεμα με τετοιο lag ως ανω ?

Τηλεοπτικο παιζει καλα η πιξελιαζει ? Και Σε αθλητικα η κινηση καλη?

Σαν μεδια πλαυερ πως ειναι ?

Και το wifi γρήγορο και για στρεαμινγκ? Σε web υποστηρίζει adobeflash για βιντεακια ?

εχει οντως πολυ παχος?και ολα συνδεονται απο πισω κι οχι απο το πλαι αρα δυσκολο κρεμασμα κολλητό?

Και οτι αλλο χρησιμο...Ευχαριστω.

Last edited by a moderator:
Επειδή παίζει η προσφορά του public (499 ) αλλά και του mm θα ήθελα και εγώ να μου πείτε αν είναι όντως καλή περίπτωση για θέαση κυρίως digea αλλά και nova

ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Samsung UE50J6200 βοηθεια εως αυριο για αμεση αγορα

Αγόρασα την αντίστοιχη 48άρα πριν από λίγες ημέρες σε προσφορά στα 479 . Δε έχω δει την 50άρα αλλά γιατί να είναι διαφορετική?

Βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Γιαυτό μια επίσκεψη στο κατάστημα για να τη δείτε από κοντά νομίζω επιβάλεται.

Για τις δικές μου ανάγκες είναι μια χαρά τηλεόραση για TV και ταινίες. Μέχρι τώρα δεν δοκίμασα να παίξω ταινία από USB (δεν με ενδιέφερε), όμως έπαιξε άνετα μέσω WiFi ταινία από το οικιακό τοπικό δίκτυο. Σε αυτά τα χρήματα νομίζω ότι αξίζει αν δεν ενδιαφέρει το 4Κ (ούτως ή άλλως το 3D φαίνεται ότι μας αφήνει χρόνους).

Καλησπέρα!

Αξίζει να παροπλίσω για χάρη της (στο εξοχικό) την LG 50PV350 Plasma που ήδη έχω..;

Μιλάω για την τιμή των 499 μιας και δεν έχω "άκρη" για την επιπλέον έκπτωση.

Υπάρχει συνολική βελτίωση της εμπειρίας θέασης;

στο πλαι εχει (απο οτι θυμαμαι, αλλα αν θες κατεβαζεις και το μανουαλ για να το ψαξεις) 2 Χ hdmi και usb. Απο πισω ειναι η κεραια της τηλεορασης, ethernet και hdmi arc. Τηλεοπτικο δεν ασχολουμαι, αλλα γενικα οι κριτικες εχουν γραψει οτι το καλο της προσωπο το δειχνει σε 720p και πανω. wifi δεν εχω συνδεσει (μονο ethernet). Αθλητικα δεν βλεπω. Media player εχω δοκιμασει μονο τον plex client που θεωρω οτι ειναι πολυ καλος (εχει παιξει direct play τα παντα). Media player απο usb δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν με ενδιαφερει.Για το lag στο μενου εχουν ειπωθει παρα πολλα. Προσωπικα εχω παρατηρησει οτι αργει λιγο τα πρωτα 10'' οταν ανοιγει. Φανταζομαι οτι τοτε ειναι που φορτωνει το λειτουργικο της. Γενικα οι j6200 εχουν κυκλοφορησει σε (θεωρω) πολυ καλες τιμες. Πηρα την 55αρα αρχες του χρονου στα 699 και δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη! Απο την αλλη, πλησιαζουν μεγαλα αθλητικα γεγονοτα οποτε φανταζομαι οτι θα υπαρξουν και αλλες προσφορες σε τηλεορασεις.

Λοιπον, ευτυχως πηγα και ειδα την UE50J6200 στον Κω...λο να παιζει, μου ειπαν στο νορμαλ και με 720ρ το προμο βιντεακι τους , πληρης απογοητευση, καποια στιγμη εδειξε λιγο ποδοσφαιρο, τετοιο χαλι δεν βλεποταν, τωρα αν φτιαχνει με καλιμπρεσια κλπ δεν ξερω. Κι γω Plasma ηθελα να παροπλίσω, αυτη ουτε να με πληρωναν δεν την επερνα, 1000 φορες η Plasma μου, μαλλον το 100hzαρι πανελ δεν φτανει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στο πλαι εχει 3 Χ usb και 3 Χ hdmi (κι ενα πισω).